Hendek Halkı Piyon Değil

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Hendek’te içme sularına dışarıdan madde karıştırıldığı iddiaları ile ilgili konuştu.

Hendek Halkı Piyon Değil


İYİ Parti Genel İdare Kurul Üyesi, Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, geçtiğimiz günlerde Hendek’te içme suyu şebekesinde meydana gelen kötü koku şikayetleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Kendisine ait sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Dikbayır, konunun takipçisi olacağını belirterek konunun üzerinin örtülmesine müsaade etmeyeceğini belirtti.
İşte Dikbayır’ın o paylaşımı;

Hendek Belediyesinin su deposuna dışarıdan bir madde (Mazot) karıştırıldığı iddiaları tarafıma ulaşınca önce inanamadım, ancak sosyal medyada bile tartışılır hale gelen bu konu hakkında bilgi almak için Sakarya Valisi, İl Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü ile görüşmeler yaptım.

Hendek halkı adına süreci titizlikle ve dikkatle takip edeceğim. Hiç kimsenin, ama hiç kimsenin siyasi hesaplaşmasının ve itişip kakışmasının bedelini Hendek halkına ödetmesi asla kabul edilemez. Hendek halkı sizin siyasi oyunlarınızın piyonu değildir!

Böylesi alçak bir insanlık suçunu işleyenlerin yakalanıp Türk Adaletine teslim etmek için başta Hendek Belediyesi ve Sakarya BŞB neden bir suç duyurusunda bulunmamıştır? Dikmen Balkayadaki su deposunun kilidi ve güvenlik kamerası dahi neden yoktur bu en basit önlem bile neden alınmamıştır.

Hiçbir hal ve durumda kol kırılsın yen içinde kalsın tavrı ile hareket edemezsiniz! Suyun Analiz edilen sonuçlarında ne çıkmıştır? Bu insanlık suçunun üstünün örtülmesine müsaade etmeyeceğim.

Hendek halkı ve insanlık adına süreci dikkatle takip edeceğimizi ve ne gerekirse yapacağımızı vatandaşlarımıza saygı ile duyuruyorum.


Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2020, 20:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184