HENDEK HEYETİ CEZAEVİ İLE İLGİLİ GÖRÜŞTÜ

Hendek Belediyesi Meclisinin olağanüstü toplanarak aldığı Cezaevi istemiyoruz kararı Vali Balkanlıoğlu’na bildirildi.

HENDEK HEYETİ CEZAEVİ İLE İLGİLİ GÖRÜŞTÜ


Hendek Belediyesi meclisinin KYK yurtlarının Cezaevi yapılması ile ilgili olarak olağanüstü toplanım Cezaevi istemiyoruz kararı Vali Balkanlıoğlu’na alınan dünkü randevu ile iletilmesi talebi ile saat 16,00 alınan randevunun olumlu havada geçtiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre KYK yurtlarının Cezaevi yapılması talebi için Hendek Belediyesi Meclisi olağan üstü toplantısı yapılarak red edilme talebi alınması ile ilgili olarak, Vali Balkanlıoğlu'na iletilmek üzere dün saat 16.00da gerçekleşen randevu da oluşturulan Hendek Heyeti Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile görüştü.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Büyük Şehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, MHP hendek ilçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve seçilen temsilcilerden oluşturulan Hendek heyeti dünkü randevuya katıldı.

Vali Balkanlıoğu’nun Hendeklilerin cezaevi istemiyoruz taleplerini dikkate alacağı görüşlerini dile getirerek,  asıl konunun 1. Derece muhatabı Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı olduğunu ifade etmesi ile şimdi gözler Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığından bu hafta içinde alınacak randevu da Hendeklilerin ''HENDEK'TE CEZAEVİ İSTEMİYORUZ'' taleplerine açıklık kazandırılmasına çevrildi.


Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184