Hendek İçin Yatırım Zirvesi

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’un katılımıyla düzenlenen değerlendirme toplantısına başkanlık etti.

Hendek İçin Yatırım Zirvesi

Doğa Turizmi

Videokonferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda 2021 yılını tebrik ederek sözlerine başlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ 2021 yılının sağlık, başarı ve huzur dolu olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Babaoğlu daha sonra doğa turizmiyle ilgili Dikmen ve Çamlıca Göl Yayla projelerin son durumları ile planları hakkında bilgileri aktardı.

Yatırımlar

Babaoğlu, “Hendek’imizin doğal güzelliklerini koruyarak, gelecek nesillere daha güzel, daha yeşil ve daha modern bir kenti miras bırakacağız. Sayın Valimizin ve tüm kurumlarımızın destekleriyle, marka değerimizi turizm potansiyellerimizle güçlendirmeyi planlanıyoruz” dedi. Babaoğlu daha sonra Hendek ve yatırım programları hakkında bilgiler verdi.

Potansiyel

Vali Çetin Oktay Kaldırım, herkesin yeni yılını kutlayarak sağlık ve başarı temennisinde bulundu. Sakarya’nın iyi bir tarım kenti, turizm potansiyeli olan ve güçlü sanayisi ile bölge ekonomisine büyük katkı sağlayan güçlü bir il olduğunun altını çizen Vali Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya’nın her anlamda mükemmel bir konuma sahip olduğunu, tüm paydaşlarla birlikte kentin daha da gelişip kalkınması için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Kış Turizmi

Hendek için yatırım ve projelerin ele alındığı toplantıda, Vali Kaldırım her türlü doğru yatırım ve projeyi çok önemsediklerini ifade etti. Kaldırım, “Hendek’te kış turizmi ve kayak merkezi kurma çalışmalarını başlattık. Master plan projesi hazırlandı. Uzmanlar ve teknik heyet tarafından Dikmen yaylasının gerek doğal güzellik gerekse de kayak pistleri ve kış turizm potansiyeli açısından bölgenin en iyi kayak merkezi olma potansiyeline sahip” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184