Hendek Kan Bağışı İçin Yarıştı

Hendekli Vatandaşlar kan bağışında bulunmak için kan bağış noktasına akın etti.

Hendek Kan Bağışı İçin Yarıştı


Hendek Yukarıçalıca Mahallesinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonrası ölü ve yaralıların olması nedeniyle Hendekli Vatandaşlar yaralılar için kan vermek için uzun kuyruklar oluşturdu.
Hendek Yukarıçalıca mahallesinde bulunan Havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonrası çok sayıda Vatandaşın yaralandığı haberlerinin ardından Hendek Belediyesi tarafından yapılan anonslar sonrasında Hendekli Vatandaşlar kan vermek için yarıştı.
Yapılan kan anonsları sonrası kan vermek için Muammer Sencer Caddesi Hendek Belediyesi karşısında kurulan kan bağış noktasına gelen Vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturarak verdiler.
Hendek’ten 108 ünite kan

Kızılay'dan alınan bilgilere göre Sakarya genelinde 500 Vatandaş Hendek'te ki patlamada yaralanan Vatandaşlar için kan bağışında bulunurken, Hendek'te ise Belediye-Kızılay iş birliğinde düzenlenen kan bağışında 108 Vatandaş kan bağışında bulundu.
İhtiyaç olması halinde kan bağış noktalarının yeniden kurulacağı öğrenilirken, Hendek Belediyesi tarafından duyarlılık gösteren tüm Vatandaşlara teşekkür edildi.


Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2020, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184