Hendek Kan Vermeye Koştu

Hendek’te yapılan çağrılar sonrası Hendek Halkı kan vermek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Hendek Kan Vermeye Koştu

Sami Bağdatlının dün yaptığı çağrıda Deprem Sebebiyle Oluşabilecek Acil Kan İhtiyacını Karşılamak için Kan verme kampanyasına Hendek Halkı kayıtsız kalmayarak Belediyenin önündeki kan aracı önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Kızılay Hendek şube Başkanı Sami Bağdatlı yaptığı Açıklamada, Bayağı bir yoğunluk var  her zaman söylüyorum Hendek halkı bu konulara çok duyarlı üzgünüz moralimiz bozuk hakikaten keyfimiz yerinde değil ama bir birimizin yaralarını sarmak adına halkımızı buraya akın etti otobüsümüzün önünde kuyruk var inşallah hem kan hem can vereceğiz onların halini en iyi anlayan hem ilde hem ilçe yaşadığımız için çok üzgünüz ifadelerini kullandı.

Hendek’te ki siyasi partilerinde kan verme kampanyasına destek verdikleri sosyal medya üzerinden üyelerine Deprem bölgesi için kan vermeye çağırdıkları öğrenildi.

Kan Bağışı kampanyası bugün saa 10.00 ile 20.00 arasında devam edeceği kan bağışında bulunmak isteyenlerin Hendek Belediyesi önündeki kan aracına gitmeleri forum doldurmaları gerekmekte.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2023, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184