Hendek Kavak Fidanı Dikim Sahalarını İnceledi

Kavak ve Hızlı Gelişen Orman Ağaçları Araştırma Enstitü Müdürlüğü Hendek Kavak Fidanı Dikim Sahalarını İnceledi

Hendek Kavak Fidanı Dikim Sahalarını İnceledi

Hendek Orman İşletme Müdürlüğü, Süleymaniye Orman İşletme Şefliği, 2022 yılı Kavak Endüstriyel Ağaçlandırma programında bulunan, 103-105-110-116 ve 123 nolu bölmelerde toplam 56,3 hektar alan sahada dikilen kavak fidanları incelendi.

Kavak ve Hızlı Gelişen Orman Ağaçları Araştırma Enstitü Müdürü Mustafa İşcioğlu, Selda Akgül, Mustafa Güler'in yaptığı incelemeye Hendek Orman İşletme Müdürü Hakan Kızılarslan, Süleymaniye Orman İşletme Şefi Kevser Can katıldı.

Süleymaniye Orman İşletme Şefliği, 2022 yılı Kavak Endüstriyel Ağaçlandırma programında bulunan, 103-105-110-116 ve 123 nolu bölmelerde toplam 56,3 hektar alanda dikimi gerçekleşen Kavak Fidanlarının gelişimi incelendi. Kavak fidanlarının büyümesi, budanması, gübre ihtiyacı konularında incelemeler yapıldı.

Kavak ve Hızlı Gelişen Orman Ağaçları Araştırma Enstitü Müdürü Mustafa İşcioğlu ve teknik ekibi tarafından Kavak Fidanı dikimi ve bakımı konusunda Hendek Orman İşletme Müdürü Hakan Kızılarslan ve Süleymaniye Orman İşletme Şefini bilgilendirerek, gösterdikleri ilgi için teşekkür ettiler.​

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184