Hendek Kebap Hizmetinizde

Hendek Kebap yenilenen yüzü ile yapılan açılış töreni sonrası hizmete açıldı.

Hendek Kebap Hizmetinizde

İşletmeciliğini Hendek’te uzun yıllar esnaflık yapan Ahmet Bayram’ın yaptığı Hendek Kebap düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Hendek İlçe Merkezinde bulunan işletmenin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Sedat Demirel, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, STK Temsilcileri ve Vatandaşlar katıldı.

Hayırlı olsun

Açılış öncesi konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, uzun yıllar esnaflık yapan ve yenilenen işletmesi ile hizmet verecek olan Hendek Kebap İşletmecisi Ahmet Bayram’a ve işletmenin İlçeye hayırlı olması temennisinde bulunurken, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür’ün Dua’ları sonrası işletmenin açılış kurdelesi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı ve Siyasi Parti İlçe Başkanları tarafından hayırlı olması temennileri ile kesildi.

Hendek Kebap İşletme sahibi Ahmet Bayram açılışa katılan misafirleri ile tek tek ilgilenirken katılımlarından dolayı tüm misafirlerine teşekkür etti.

Tüm Kebap çeşitleri Hendek Kebap’ta

Yenilenen yüzü ile hizmete giren Hendek Kebap; Ciğer Şiş, Beyti Kebap, Karışık Izgara, Domatesli Kebap, Patlıcanlı Kebap, Adana Kebap, Urfa Kebap, Tavuk Şiş, Kanat Şiş, Dana Şiş ve Dürüm çeşitleri ile Hendekli misafirlerine “Damak tadınızı değiştiriyoruz” sloganı ile hizmet verecek.

Hendek Kebap

Adres: Başpınar Mahallesi 1136 Sokak No:12 Hendek - SAKARYA

Telefon: 0535 617 30 54

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184