HENDEK LİSESİ 1977 MEZUNLARI ANILARINI TAZELEDİLER

Hendek Lisesi 1977 mezunları 39 yıl sonra Hendek’te bir araya gelerek anılarını tazelediler.

HENDEK LİSESİ 1977 MEZUNLARI ANILARINI TAZELEDİLER


Hendek Öğretmen Evinde bir araya gelen sınıf arkadaşlarının buluşması duygulu ve coşkulu anlara sahne oldu.

39 yıl sonra bir araya gelmenin heyecanını yaşadıklarını belirten sınıf arkadaşları, öğrencilik yılları anılarını paylaştılar.

39 yıl öncesi lise günlerimize döndük, o yıllardaki arkadaşlığımız örnek ve gurur vericiydi. Bu dostluk ve arkadaşlığımızın bundan sonra da öğrencilik yıllarımız da olduğu gibi devam edeceğini belirten sınıf arkadaşları ileriki zamanlarda yine bir araya geleceklerini belirttiler.

Öğrenci yoklaması; sınıf başkanı Münir Orhun Tokay'ın mazereti nedeniyle toplantıya katılamadığından Abdullah Aydınlar tarafından yapıldı.

Mezunlar toplantısına onur konuğu olarak katılan ve burada konuşma yapan öğretmen Salih Beşoluk o yıllardaki öğretmenlik anılarını anlattı.

Aralarından ayrılarak ebediyete intikal eden iki sınıf arkadaşları Nesrin Tor ve Sezai Yava'yı rahmet ve saygıyla andılar.

Hendek Öğretmen Evindeki programın ardından Locanda Restaurantta yemekte bir araya geldiler.

Locanda Restaurant işletme sahibi İsmet Kayıhan 1977 mezunlarına jest yaparak günün anısına özel olarak 1977 Hendek yazılı ekmek yaptırdı.

Locanda Restaurantta sohbet havasında geçen yemeğin ardından sınıf arkadaşları, ileriki tarihlerde tekrar buluşmak üzere vedalaştılar.

Hendek Lisesi 1977 Mezunları: Mustafa Akçay, Süleyman Ergin, Ayhan Torlak, Şeyda Çürüksulu, Şaban Alaylı, Hayati Gümrükçü, Asuman Pehlivan (Tiryaki),Ahmet Gülmüş, Hatice Öztor(Akkaya),Vesile Ölmez, Ümmühan Yıldız(Özkılınç), Necla Aksoy(Altıntaş), A.Nilgün Çiftçi(Diptaş), Recai Yava, Şengül Şeşen(Aşar)Nahit Kundakçı, Hidayet Ayla Aksoy(Atalik), Hüseyin Çetinkaya, Melek Aydınlar(Konuk), Şüheda Yıldız(Tan), Perihan Onsekizoğlu, Ahmet Küçük, Abdullah Aydınlar. 





Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184