HENDEK MBD PROTOKOL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği Başkan ve Yönetimi, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ve Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’yu ziyaret etti.

HENDEK MBD PROTOKOL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


Milli Birlik ve Düşünce Derneği Hendek Temsilciliği Başkanı Başkanı Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ve Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’yu makamında ziyaret etti.

Başkan Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu, Milli Birik ve Düşünce Derneği ve faaliyetleri hakkında Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’a bilgiler verdi.

Ortak Projeler yapmaya hazırız

MBD’nin Gençliğe yönelik Projelerinde ortak adımlar atılabileceğini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, bizler Gençlerimizin geleceğini şekillendirecek kısmımız. Gençlerimiz ile ilgili oluşturulacak tüm projelerde Müdürlüğümüz ile birlikte ortak projeler de üreterek uygulayabiliriz diyerek ziyaret için teşekkür etti.
Dernek Yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatına geçerek Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’yu makamında ziyaret etti.

Güzel oluşumların her zaman destekçisiyiz

Dernek ve Faaliyetleri hakkında bilgiler alan Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Dernek Başkanı Oğuz Hüseyin Beşikçioğlu ve Yönetimine böyle güzel bir oluşuma adım attıkları için teşekkür ederek, İlçe Teşkilatı olarak her zaman destekçileri olduğunu belirtti.


Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184