Hendek Meclisi 14 Maddeyi Karara Bağladı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen nisan ayı olağan meclis toplantısında 14 gündem maddesi oy birliği ile karara bağlandı.

Hendek Meclisi 14 Maddeyi Karara Bağladı

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah ve Toplantı Salonunda gerçekleşen mecliste Başkan Babaoğlu oylama öncesi soruları cevaplandırdı.

Otopark Girişi Ve Asfalt Çalışmaları

Gündem maddelerine geçilmeden önce soruları yanıtlayan Başkan Babaoğlu, Açık Otoparkla ilgili yeni bir uygulamaya geçileceğinden ve trafik akışına engel olduğundan dolayı şuan için Zeki Cömert tarafında kalan giriş çıkış kapısının iptal edildiğini ve bu nedenlerden dolayı ilerleyen dönemlerde belki de hiç açılmayacağını dile getirdi. Başkan Babaoğlu ayrıca 2022 yılı asfaltlama programlarıyla ilgili planlamaların yapıldığını ifade ederek bir sonraki meclis toplantısında gerekli bilgilendirmelerin Yapılacağını Söyledi.

Cumhur İttifakı Başkan Yardımcısı Ve Doğalgaz

Cumhur ittifakının geleceği adına Ak Partili Meclis üyelerinden gelen Hendekli bir başkan yardımcısı teklifine Başkan Babaoğlu, “İlçe başkanlarımızla görüşelim onlarda uygun görürse yaparız neden olmasın” derken, Yeşilköy (Cıpcıp), Kazımiye, Lütfiyeköşk ve Servetiye Mahalleleri için AĞDAŞ’tan doğalgaz onayının alındığını müjdeleyerek, “Bu yıl içerisinde teknik düzenlemeleri yetiştirebilirsek o mahallelerimizde de doğalgaz çalışmalarına başlayacağız. Bu yıl yetişmezse seneye kesin olarak başlamış oluruz” diye konuştu.

Gündem Maddeleri

Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemin 1. maddesi olan 2021 Mali yılı Belediye Meclisi Denetim Komisyonu raporunun Meclise sunulması maddesi, gündemin 2. maddesi olan Belediyemizin 2021 mali yılı bütçesi kesin hesabının Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi maddesi, gündemin 3. maddesi olan Yağbasan Mahallesine ait Kırsal Yerleşim Sınırının Belirlenmesi ile ilgili konunun görüşülmesi maddesi, gündemin 4. Maddesi olan Gündoğan Mahallesine ait Kırsal Yerleşim Sınırının Belirlenmesi ile ilgili konunun görüşülmesi maddesi, gündemin 5. Maddesi olan Kemaliye Mahallesi 18 ada 138 ve 139 numaralı parseller arasından geçen 10 metrelik imar yolu ve yeşil alan düzenlemesine yönelik hazırlanan 1/1000 ölçekli İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi maddesi, gündemin 6. maddesi olan Akova Mahallesi 1332 ada 2, 8 ve 9 numaralı parseller ile Başpınar Mahallesi 109 ada 23 numaralı parsel ile ilgili hazırlanan 1/1000 ölçekli İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi maddesi, gündemin 7 maddesi olan Belediyemiz Meclis Üyesi Yaşar AYGÜNEŞ'in Belediye çalışmaları kapsamında inceleme ve araştırma yapmak üzere yolluksuz ve yevmiyesiz olarak yurtdışında görevlendirilmesinin görüşülmesi maddeleri ve gündemin 8-9-10-11-12-13 ve 14 maddeleri olan İlçemiz Yukarıçarığıkuru Mahallesi tapunun 428 numaralı parseli ve Yukarıçalıca Mahallesi 2053 ada 164 ve 165 numaralı parsellerinde tescil işleminin yapılabilmesi için Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesinin görüşülmesi, Belediye Encümenine 2 üye seçilmesi, Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonuna 3 üye seçilmesi, Belediye Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna 3 üye seçilmesi, Belediye Meclisi Hukuk Komisyonuna 3 üye seçilmesi, Tarımsal Hizmetler Komisyonuna 3 üye seçilmesi ve Belediye Başkanının 2021 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

ENCÜMEN VE KOMİSYONLAR ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

ENCÜMENLER

Metin Zülküf POLAT -(MHP)

Hamit İSMAİLOĞLU -(AK Parti)

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU

Ayhan GÜRELİ

Faruk ÖZEL

Cemil İŞNEL

İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU

Hızır Çağrı GÜNGÖR

Resul KÜÇÜK

Adem SEFA

HUKUK KOMİSYONU

Ahmet AY

Nigar GÖRÜM

Fethi DAROL

TARIMSAL HİZMETLER KOMİSYONU

Mustafa KARAGÜZEL

Osman ÇAMUR

Lokman İÇÖZ

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184