banner212

Hendek Meclisi 9 Gündem Maddesiyle 5 Kasım’da Toplanıyor

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü yönetiminde Hendek Belediyesi Kasım ayı olağan Meclis Toplantısı 5 Kasım 2025 Çarşamba günü saat 14.00’da Hendek Belediyesi Ana Hizmet Binasında bulunan Meclis ve Toplantı salonunda yapılacak.

Hendek Meclisi 9 Gündem Maddesiyle 5 Kasım’da Toplanıyor

Ana Hizmet Binası Meclis Salonunda

Hendek Belediyesi ana hizmet binasında bulunan meclis ve toplantı salonunda yapılacak olan meclise, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü başkanlık edecek. Kasım ayı olağan meclis toplantısında 9 gündem maddesi görüşülerek meclis üyelerinin oylamasına sunulacak.

5 Kasım 2025 Çarşamba günü saat 14.00’da Hendek Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis ve Toplantı salonunda gerçekleşecek olan meclis toplantısı, belediyenin sosyal medya hesabı olan facebook.com/tchendekbelediyesi adresinden canlı olarak yayınlanacak. Meclis gündemi ise belediyenin resmi adresi www.hendek.bel.tr adresinden düzenli olarak yayınlanıyor.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184