HENDEK MEYDANINDA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KURANI KERİM OKUNDU

Cumhuriyet Alanında demokrasi nöbeti devam ediyor

HENDEK MEYDANINDA ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KURANI KERİM OKUNDU


Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu tarafından düzenlenen Kuranı Kerim okumasına Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Garnizon komutanı Umut Aşık, Hendek Müftülüğü hocaları katıldı.

Ali Kemal Sofu Darbeyi bu milletimiz kendini siper ederek durdurmuştur.

Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu Darbeyi Bu Milletimiz Göğsünü siper ederek Durdurmuştur öncelikle bu milletimize her şeyden önce çok teşekkür ediyorum diyen sofu bu hainler kendi vatandaşlarının üzerine hiç acımadan bombalarla tanklarla saldırmıştır taki başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan milleti meydana davet edene kadar tereddüt hep birlikte yaşadık hep birlikte yönetime bu halk el koydu ve bir daha yaşanmayacak darbecilere bir ders verdi dedi.

Belediye Başkanı Asılsız Haberlere İnanmayın.

Başkan Püsküllü Asparagas haberler yapıyorlar bunlara inanmayın bizler başkomutanımız recep Tayyip Erdoğan Tamam evlerinize dönün demediği sürece meydanları beklemeye devam edeceğiz dedi.

Hendek İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık 3 gündür meydanlardayız.

Hendek İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık Yapmış olduğu konuşmada ‘’ Allaha Çok Şükür 3 gündür meydanlardayız milletimiz demokrasi nöbeti tutuyor devletimizin milletimizin devletin bekasına karşı yapılan bu darbe girişimini milletimiz devletimizin kurum ve kuruluşlarıyla ve hep birlikte püskürtmüş bertaraf etmiştir. Dünde konuştuk bugünde konuşuyoruz bu devlet bu millet bir avuç çapulcuya papuç bırakacak değildir. Bu millet Çanakkale’de gösterdiği kahramanlığı 15 Temmuzda da göstermiş tir, Tüm Şehitlerimizin ailelerine  baş sağlığı Allahtan Rahmet diliyorum, gazilerimize  Allah Şifa versin Biz devletin Bütün Kurum ve kuruluşları ile buradayız  hep birlikte tek yürek olarak buradayız. Sayın Cumhur başkanımızın talimatları doğrultusunda burada olmaya devam edeceğiz ‘’dedi.

Daha Sonra Hendek İlçe Müftülüğü hocaları kuranı kerim tilaveti okudular. Çeşitli şiirler ve istiklal marşını 10 kıtasını ezbere okuyan 10 yaşındaki Yıldırım Beyazıt Keleş Büyük Alkış aldı. 7 yaşındaki gözleri görmeyen çocuğun hatız bir şekilde okuduğu süre isteyen için imkansız diye bir şey yoktur dedirtti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü polis memurları gecede lokum dağıttı, ayrıca Hendek Belediyesi Vatandaşlara kek ve meyve suyu ikramı yaptı.

Hendek Meydanda Demokrasi nöbeti devam ediyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184