Hendek Mi? Hüdaverdi Başkan Mı?

Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı’dan açıklama.

Hendek Mi? Hüdaverdi Başkan Mı?

Sakarya'da faaliyet gösteren bir haber sitesinde çıkan haber bizleri onure etti, fakat habere yapılan yorumlar da rencide etti Sayın Başkan!

Belediye Başkanımız Sakaryaspor'umuzu kaldığı otelde ziyaret ederek; maçı alın, galibiyet primleri benden diye haber yaptırmış...

Bu haber neticesinde, Belediye Başkanımıza kamuoyu önünde bir kaç sorumuz olacak;
Kendisi gerçi bu zamana kadar hiçbir sorumuza yanıt vermedi, ama biz yine de ilçe halkımızın sesi olmaya devam ederek sorularımızı soruyoruz.

Bu soruları İlçe halkımızın menfaatine soruyor ve aydınlatılmak istiyoruz;

*Sakaryaspor'a vereceğiniz primi cebinizden mi ödeyeceksiniz?

*Sakaryaspor aşkı neden sizlerde bu kadar alevlendi?

Pekii, yazımızın başlığı neden Hüdaverdi Başkan?

Hüdaverdi Başkanın Sakaryaspor'umuzun Başkan Yardımcısı olması ve aynı zamanda Sakaryaspor Kulüp Başkanlığına aday olmasıdır.

Belediye Başkanımız, Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır'ı Sakaryaspor'un da başında görmek istemesi uğruna bu fedakarlığı yaptığını düşünmeden edemiyoruz.

Neden onore etti?

Büyükşehir Belediyesi, Serdivan Belediyesi, gibi geliri bizden çok fazla olan ilçeler varken başkanın kulube gitmesi ve söz vermesi bizleri onore etmiştir.

Neden rezil etti?

Belediye Başkanımız ve İş İnsanı Başkan Yardımcımız, cebinden veya şirketinin kasasından değil de belediyenin kasasından verecek diye, çıkan habere yapılan yorumlardan dolayı.

Belediye Başkanı her meclis toplantısında ilçemize hizmet vermek için belediye meclisinden destek istemiyor mu?

Belediye Başkanımız hizmetlerde aksaklık olmasın diye meclisden 5 milyon borçlanma istemedi mi?

Başkanımız verdiği sözlerin daha fazlasını yapmak için eski statüde köy olan yerlerde dedelerimizin köye bıraktığı yerleri her hafta satarak kaynak oluşturmaya çalışmıyor mu?

Başkanımız imkansızlıklardan dolayı Şubat ayı meclis toplantısında daha merkez mahallelere hizmet yapamadık önündeki 3 yıl boyunca imkanlar doğrultusunda yapacağız demedi mi?

Sakaryaspor gurumuzdur, destek olmak lazım, bu vesile ile bizlerde elimizden geleni yapmaya hazırız.

Lakin Hendek'te bulunan kulüpler ne aşamadadır. İlçemizden bir takımı marka haline getirmek bizlerin öncelikli görevi değil mi?

Bu vesile ile Başkanımızı sağduyuya davet ediyoruz. Başkanımız kendi imkanları ile veya İş İnsanı Başkan Yardımcımızın Sakaryaspor'a verdiği sözü kendi kasasından olmak kaydıyla tutmalarını talep ediyor, Hüdaverdi Başkanın şahsi çıkarları için Hendek'e zarar vermemesini kendilerinden rica ediyoruz.

Hendek hepimizin, Geleceğimize sahip çıkmak bizim görevimiz.

Musa Akıcı

Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2021, 11:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman
Osman - 3 yıl Önce

Turgut belediyenin 1 kuruş dışarı gereksiz ödeme yapmasına rızam olmaz ilk işim borçları temizlemek ve hizmet etmek diyor ama Sakaryaspor a prim vereceğim diyor herhalde belediye nin borçları bitti o zaman bir zahmet belediyenin bazı satılamaz şerlerini kaldırsın bir zahmet!

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184