HENDEK MUAY THAİ’DEN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMİNERİ

Hendek Muay Thai Kulübü önderliğinde Uyuşturucu ile mücadele konulu seminer düzenledi.

HENDEK MUAY THAİ’DEN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMİNERİ


Hendek Kaymakamlığı, Hendek Belediyesi, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sakarya Üniversitesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hendek Muay Thai Kulübünün ortaklaşa organize ettiği Uyuşturucu ile mücadele konulu seminer Rasimpaşa Kültür Merkezinde verildi.
“Sen Sahip Çıkmazsan Başkası Sahip Çıkar” sloganı ile uyuşturucu ile mücadele konulu Seminere Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Öğretim Üyeleri, Muay Thai Kulübü Başkanı Murat Tokat, Okul Müdürleri ve Öğrenciler katıldı.

“Sen Sahip Çıkmazsan Başkası Sahip Çıkar” sloganı ile uyuşturucu ile mücadele konulu seminere konuşmacı olarak Doğu Marmara Muay thai Bölge Başkanı Birol Aksu, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Koç, Toplum Sağlığı Doktoru Abdullah Uslu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis memuru Yavuz Özdemir katıldı.
Yoğun katılımın olduğu uyuşturucu ile mücadele konulu seminer büyük ilgi gördü.

Muay Thai spor kulübü başkanı ve Marmara Bölgesi Koordinatörü Murat Tokat Sen Sahip Çıkmazsan Başkası Sahip Çıkar sloganı ile çıktığımız bu yolda bir tane gencimizi kurtarmak bizim için çok önemli. Katılımcılara ve herkese çok teşekkür ederim dedi.

Doğu Marmara Muay thai Bölge Başkanı Birol Aksu Bu tür projelerin bölgenin diğer illerinde de yapılacağını belirterek, Muay thai spor kulübü öncülüğünde ve Murat Tokat’ın emekleri ile hazırlanan sporun ve sporcunun ruhunu en iyi yansıtan bu etkinlik örnek olması gereken bir girişimdir. Herkese teşekkür ediyorum dedi.
Seminerde konuşmacılar Uyuşturucu ile mücadele konularında bilgiler verdiler.

Seminer sonunda Muay Thai Kulübü Konuşmacılara plaket takdimi yapıldı.


Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2017, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184