HENDEK MUHTARLAR DERNEĞİNDE NELER OLUYOR

Hendek Muhtarlar Derneğinde yapılan seçimler sonrası Muhtarların istifası ile yaprak dökümü başladı.

HENDEK MUHTARLAR DERNEĞİNDE NELER OLUYOR


Uzun yıllar  Hendek Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevini yapan Hüseyin Baylan’ın Başkanlığa aday olmamasının ardından seçimi kazanarak Dernek Başkanı olan İsmet İskefiyeli’nin göreve başlamasının ardından Muhtarlar istifa etmeye başladı.

Seçim sürecinde birlik ve beraberlik mesajları veren yeni Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli, seçim sonrası tutum ve davranışlarının değiştiğini, herkesin başkanı olacağız dediler, az olsun bizim olsun mantığıyla hareket ederek kendilerine destek vermeyen muhtarları hiçe sayıyorlar iddialarında bulunan Muhtarlar dernek üyeliğinden istifa etmek için dilekçelerini sundular.

Hendek Muhtarlar Derneğinde ilk olarak Yukarı Çalıca Muhtarı Kadir Yağlı, Hamitli MahalleMuhtarı Mecit Denizci’nin istifa etmesinin ardından istifalar devam etti. Kargalı Hanbaba Mahallesi Muhtarı Seymen Uzun’un yanı sıra Karatoprak Mahallesi Muhtarı Turgut İzci’de istifa dilekçesini Posta yoluyla Hendek Muhtarlar Derneği Başkanlığına gönderdiği öğrenildi.

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli’nin son olarak verdiği iftar yemeğine Hendek’in en büyük sivil toplum kuruluş Başkanının ve Yönetiminin yanı sıra bazı muhtarları da davet etmeyerek ayrım yapması dikkatlerden kaçmadı.

Yaşanan bu istifaların ardından Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetiminin nasıl bir tutum izleyeceği akıllarda soru işareti oluştururken,  Muhtarların istifasının devam edeceği konuşuluyor

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184