HENDEK MUHTARLARI KATARAK CİHAZI KAMPANYASI BAŞLATTI

Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şubesi bir ilke imza attı ve Hendek Devlet Hastanesine bağışlanması amacı ile hastanede bulunmayan KATARAK ameliyatını yapmakta kullanılan 60.000 tl değerindeki Cihazı almak için büyük bir kampanya başlattı.

HENDEK MUHTARLARI KATARAK CİHAZI KAMPANYASI BAŞLATTI


Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şubesi  Başkanı İsmet İskefiyeli bu gün Muhtarlar derneğinde Muhtarlarla yapmış olduğu istişare toplantısında önemli bir karar imza atıldı, Hendek Devlet hastanesinde olmayan katarak ameliyatını yapan cihazı almak için oy birliği ile karar alındı muhtarlar dan tam destek sözü alınması ile ilk bağışı Necati Paşa Mahallesi Muhtarı Yavuz Birincioğlu yaptı 1000 tl bağışlayarak kampanyaya ilk desteği verdi.

BAĞIMSIZ HENDEK MUHTARLAR DERNEĞİ KURULACAK.

İsmet İskefiyeli Yapmış Olduğu değerlendirme toplantısında TC.Hendek Muhtarlar derneğinin bağlı olduğu Ankara’daki dernekten ayrılarak Bağımsız Hendek Muhtarlar Derneği Kurulması için oy birliği ile karar alındı.

 İskefiyeli yapmış oduğu açıklamada ‘’Her yıl 1500 tl Ankara’ya isim hakkı ödüyoruz Kendi derneğimizi kendimiz kurarak bu parayı Hendek'li Muhtarlarımız için fon olarak kullanacağız, Ankara’daki derneğin bize fiili olarak hiçbir faydası olmuyor, diyerek ‘’ Bağımsız Hendek Muhtarlar Derneği kurulacağını belirtti ve Hendek’teki Tüm muhtarları da bir çatı altında toplamak daha faydalı olacaktır dedi.

İskefiyeli ‘’Alınan İki karara gerekli yazışmaları yaparak resmi olarak kampanyamızı başlatmak ve Derneğimizi de kurmak için düğmeye bastık Hayırlı olur İnşallah’’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 23:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184