HENDEK MÜTEAHHİTLER VE YAPI MALZEMECİLERİ DERNEĞİNDEN AÇIKLAMA

Hendek Müteahhitler ve Yapı Malzemecileri Derneği Başkanı Hızır Çağrı Güngör ve Dernek Yönetimi sosyal medya sayfalarından açıklama yaptı.

HENDEK MÜTEAHHİTLER VE YAPI MALZEMECİLERİ DERNEĞİNDEN AÇIKLAMA


Hendek Müteahhitler ve Yapı Malzemecileri Derneğinin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi. “26.01.2018 tarihinde Hendek Belediye Başkanı Sn. İrfan Püsküllü, Sn. Sinan Baylan, Sn. Abdullah Bozalan ve Sn. Hasan Altuntaş beyefendilerin katıldıkları toplantıda toplu konut projesi ile ilgili belirsizliklerin giderilmesi, yapılacak olan yatırımın doğru planlanması ve ortak aklın oluşturması adına fikirlerin tartışıldığı bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

İlgili toplantının ardından bazı basın mensuplarının toplantı ile ilgili gerçeği yansıtmayan ve art niyetli yazılarını üzüntü ile okumuş bulunmaktayız. Söz konusu yazının sahibinin kısıtlı Türkçe’ si ve emanet klavyesi ile yazdığı gibi gergin bir ortam olmadığı gibi konuşmalar son derece olumlu ve yapıcı olmuştur.

Söz konusu yazının, toplantı tarafları olan Hendek Belediyesi ve derneğimiz nazarında bir değeri yoktur. Kamuoyunun gözünde de bir karşılık bulmayacağı kesindir. Gerçeği yansıtmayan bu yazıyı ve sahibini kınıyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla arz ederiz” denildi.

Hendek Müteahhitler ve Yapı Malzemecileri Derneği

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2018, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184