HENDEK ÖĞRETMENEVİ'NDE KAN DEĞİŞİKLİĞİ

Hendek Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü görevine hızlı başladı.

HENDEK ÖĞRETMENEVİ'NDE KAN DEĞİŞİKLİĞİ


Hendek Öğretmenevi Müdürü olan Saim Tunç, göreve hızlı bir başlangıç yaptı ve çalışmalara başladı. Emekli öğretmenleri ve genç öğretmenleri kurumda toplamayı başaran Saim Tunç "Burası adı üstünde Öğretmenevi. Öğretmenlerimiz kendileri için hizmet verecek olan bu kuruma sahip çıkmalıdırlar." Dedi.

Daha sonra kurumda eksik görülen yerler hakkında çalışmaya başlayan Saim Tunç “Her yağmurda sorun teşkil eden kurum önünde biriken yağmurla ilgili belediye ile irtibata geçilip bununla ilgili gerekli önlemler alınmıştır. Kurumda düğün, sünnet, kına etkinlikleri yapıldığı için zaman zaman elektrik kesintileri yaşanmaktaydı. Bunun için de kurumun ihtiyacını karşılayacak bir jeneratör alınmıştır. Öğretmenevi'nin önü tamamen araç trafiğine kapatılmıştır. Giriş katında bulunan eski ve yıpranmış aynalar kaldırılıp yerine modern aynalar takılmıştır. Zamanla özelliğini yitiren kalorifer izolasyonları yenilenmiştir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal’da göreve başlayan Öğretmenevi Müdürü Saim Tunç’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184