Hendek Ordulular Derneği Açıldı

Hendek Ordulular Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği açıldı.

Hendek Ordulular Derneği Açıldı

Hendek Ordulular Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Dualarla hizmete açıldı.

Derneğin Başpınar Mahallesi Kemalpaşa Caddesi Mustafa Asım Pasajı Kat:1 adresinde düzenlenen açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Ziya Cevherli, Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, Hendek Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri, Muhtarlar, İşadamları, Esnaflar, Dernek üyeleri ve misafirler katıldı.

Ben değil, biz olalım

Dernek Başkanı Hamdi Gevher açılış öncesi yaptığı konuşmasına, sosyal vakaların arttığı, gençlerimizin boşluğa düştüğü, birbirimize yabancı olduğumuz bu zaman diliminde bu kutlu yolculuğa çıkmış bulunuyoruz. İşimizin zor, yolumuzun engellerle dolu olduğunu biliyoruz. İnşallah sizlerin teveccühü beraberliği ve desteğiyle bu zorlukları aşabileceğimize inanıyoruz. Biz bu yola çıkarken sesizlerin sesi olalım, ben değil biz olalım niyetiyle çıktık. Gençlerimizin ellerinden tutalım, iyi bir eğitim sahibi olabilmeleri için destek verelim, burs verelim, kalacak yer temin edelim niyetiyle çıktık. Vatanımızın, Bayrağımızın ve Dinimizin çimentosu olalım, dostlarımızın ümidi, düşmanlarımızın korkusu olalım, yaşlılarımızın dayanağı, gençlerimizin destekçisi olalım diye çıktık. Sencilik bencilik olmasın, hepimiz bu güzel Vatanın sahibiyiz, herkes ile iş birliği gönül birliği yapmak niyetiyle bu yola çıktık ifadelerine yer verdi.

İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu açılış öncesi yaptığı konuşmada, adından da anlaşıldığı gibi amacının Hendek’imizin sosyal hayatına, eğitim ve kültürüne sosyal hayatına yardımlaşmayı güçlendirmek, hemşerilik bağıyla bu alanlarda sıkıntı çeken Vatandaşlarımıza yardımcı olmak amaçlı kurulan bu derneğimizin İlçemize ve tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını temeni ediyorum ifadelerine yer verdi.

Açılış konuşmalarının ardından Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş tarafından edilen Dualar ile birlikte Derneğin açılış kurdelesi  protokol üyelerince gerçekleştirildi.

Kurdele kesimi sonrasında yapılan anonslar ile Hendek Ordulular Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğine üye olmak isteyenler için form doldurma çağrısı yapıldı.

Açılış töreni günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184