HENDEK PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Hendek’te Ramazan Bayramı protokol bayramlaşma programı Hendek Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleşti.

HENDEK PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI


Hendek’te Ramazan Bayramı protokol bayramlaşma programı Hendek Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleşti.

Uzun yıllardır sabah saat 10:00’da olan Bayramlaşma programında bu yıl değişiklik yapıldı ve Saat 14:00’da gerçekleşti.               

Hendek Protokolünün bayramlaşma programına Kaymakam Mustafa Ayhan , Hendek Jandarma Bölük komutan vekili Astsubay Başçavuş  Sezgin Yılmaz, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş,İlçe müftüsü Abdurrahman Şahin, AK parti ilçe başkanı Ali Kemal Sofu, MHP Eski İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu,Belediye Meclis üyeleri, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Mustafa Ayhan ve beraberindekilerin salonda 20 dakika beklemelerinin ardından  Belediye Başkanı Ali İnci ve beraberindekilerin 20 Dakika gecikmesi ile başlayan Protokol Bayramlaşmasında MHP temsilcileri MHP İl Teşkilatının Bayramlaşma programına katılmak üzere protokol ile bayramlaşmalarının ardından salondan ayrıldılar.

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin” bir bayrama daha ulaşmanın sevincini yaşarken.Filistin,Irak ve Suriye’de zulüm altında olan kardeşlerimiz için de dua ediyoruz.Orada zulüm gören ve acı çeken kardeşlerimizin bu bayramı yaşamalarını diliyorum.Bu vesile ile bayramınız mübarek olsun” dedi.

Belediye Başkanı Ali İnci ve Kaymakam Mustafa Ayhan’ın Bayram’a ilişkin yaptıkları konuşmanın ardından Bayramlaşmaya geçildi.

Bayramlaşma sonrası protokol Hastane, Jandarma, Huzur evi ,Emniyet ve Cezaevini ziyaret ederek bayramlaştılar.

Daha sonra Bayramlaşma programı başlamadan ayrılan MHP Eski İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’na sorulduğunda bununla ilgili bir açıklama yaptılar.

Babaoğlu ve beraberindekiler Protokol bayramlaşmasında yaşanan gecikme ile ilgili durum Kaymakam dahil orada bulunan herkese saygısızlıktır dediler.

Babaoğlu  yaşanan gecikme sonrası MHP İl teşkilatının bayramlaşma programına katılmak üzere programdan ayrılmak zorunda kaldıklarını belirterek “ Yıllardır Bayramlaşma programları sabah saat 10:00’da gerçekleşiyordu. Yılların alışkanlığı bozularak AK Parti il teşkilatının bayramlaşma programı olması nedeniyle saatleri değiştirdiler.Bunu da anlayışla karşıladık.Ancak 14:00’da başlaması gereken bayramlaşma Kaymakam ve bütün protokolü gelmesine rağmen Belediye Başkanı ve beraberindekiler 20 dakika geç kalmışlardır.Biz il programımız olmasına rağmen Bayramlaşma programının zamanında başlamasını arzu ederek katıldık.Bu programların ilan edilmesi gereken saatte başlaması gerekiyor.Bu yapılan gecikme zamanında katılan herkese karşı yapılan saygısızlıktır” dedi.

Program Protokolün bayramlaşması ile sona erdi.





Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2014, 19:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184