HENDEK PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Hendek Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma programı Hendek İlçe Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleşti.

HENDEK PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI


Bayramlaşma programına,
Kaymakam İdris Akbıyık, Garnizon Komutanı Vekili Ramazan Küçüktepe, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Emniyet Müdürü İsmail Baş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


Birlik ve beraberliğimiz daim olsun

Programın açılış konuşmasını yapan Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin “Ülkemizde Dünyamızda yaşanan olumsuzluklar hepimizi derinden etkilemektedir. Bu olumsuzlukların dinmesi için hep birlikte duacı olduk. İlçemizde Kurban Bayramı çok olumlu bir havada, büyük bir olumsuzluk yaşamadan bayramı geçiriyoruz. İnşallah bu birlikteliğimiz daim olur. Bu vesile ile Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, daha nice bayramlara birlik ve beraberlikle ulaşmayı diliyorum.  “ Dedi.  

Ülkemiz şu anda çok büyük hedeflere kilitlenmiş durumda

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’de konuşmasında “ İlçemizde bayram sürecinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı, kazasız belasız kurbanlarımızı kestik. Bayramlar bizim birlik ve beraberliğimizdir. Özellikle 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından,  ilçedeki yönetici arkadaşlarla, siyasi partilerin değerli temsilcileriyle, muhtarlarıyla, emniyetiyle, askeriyle birlikte birliktelik sağladık. Bu birliğin hem ilçemizde hem ülkemizde daim olmasını istiyoruz. Çünkü ülkemiz şu anda çok büyük hedeflere kilitlenmiş durumda. Hedef büyük olunca düşman da büyük oluyor. Şuan ekonomik durumu güçlendirmemiz gerekiyor. Burada işadamlarımız, esnaf arkadaşlarımız var, biz Hendek Belediyesi olarak bizim üzerimize ne düşecekse yapmaya hazırız. İlçemizde faaliyetini sürdüren 2. OSB sanayici işadamlarımız ve esnaflarımızla birlikte belediye olarak toplantı yaptık ve ne katkı verebiliriz diye görüş alışverişinde bulunduk.Allahu tela birlik ve beraberliğimizi daim etsin, kesmiş olduğumuz kurbanlarımızı  kabul eylesin” Dedi.


Türk milleti tarihe yön verdi, liderlik yaptı

Kaymakam İdris  Akbıyık da konuşmasında “ Hendekte üçüncü bayramımı geçiyorum, sizlerle birlikte bayram geçirmekten dolayı çok mutluyum. Hepinize kurban bayramının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ülkemiz büyük bir tehlikenin içinden döndü. 15 Temmuz darbe girişimi, Türk Milletinin, siyasi partilerin, hükümetin, askerin, polisin birlik ve beraberliği ile bertaraf edildi. Allah bir daha milletimize bu tür kötü günleri göstermesin. Şunu anladık ki, Türkün Türkten başka dostu yoktur. Bizim milletimizin tarihi, azmi, imanı bunlarla başedecek güçtedir. Biz tarihte millet olarak büyük devletler kurduk, tarihe yön verdik, liderlik yaptık. Türk halkı büyük badireler atlattı. Güvenlik güçlerimiz terörle mücadeleye devam ediyor, vatan için canlarını feda eden şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyorum. İlçemizde kazasız belasız huzur içerisinde bir bayram geçiyoruz. Hep birlikte nice bayramlara inşallah “ Dedi.

 

Bayramlaşma programı, emniyet, jandarma, huzurevi ve hastane ziyaretinden sonra sona erdi.







Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2016, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184