Hendek SHM'de İstişare Toplantısı Yapıldı

Hendek Sosyal Hizmet Merkezi(SHM) Müdürlüğünce 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında düzenlenen, Rehber öğretmenlerin de katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısında Danışmanlık tedbiri uygulaması ve uygulamada yaşanan problemler ele alındı.

Hendek SHM'de İstişare Toplantısı Yapıldı

Hendek ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tuncay Alioğlu, Hendek SHM Müdürü G. Fatma Dursun, Korunmaya Muhtaç Çocuk Birimi sorumluları Mihrişah Keleş ve Zehra Şimşek, Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı(ASHB) İl Sekreterya sorumluları Caferi Tayyar İğidir ve Ali Kılıçarslan'ın da bulunduğu toplantıya Hendek ilçesinde görev yapan Rehber öğretmenler katılım sağladı.

Toplantıda haklarında danışmanlık uygulanan geleceğimizin teminatı çocuklar ve uygulamalar sırasında karşılaşılan problemler hakkında istişareler yapılırken ASHB İl Sekreterya Sorumlusu Caferi Tayyar İğidir katılımcıları danışmanlık uygulamaları Mevzuatı hakkında bilgilendirdi.

İşbirliğine Hazırız

Hendek SHM Müdürü Gülşen Fatma Dursun “Kurumların eşgüdümlü çalışmasının önemini ve çocuklara verilecek olan danışmanlık hizmetlerinin kaliteli bir şekilde yürütülmesi adına ailelerin çocuklarıyla birlikte danışmanlık sürecine dahil olmasının ve kurumlar arası yapılacak her türlü işbirliğinin hayati önem taşıdığını vurgulayarak Sosyal Hizmetler olarak çocuğun özne olduğu her konuda işbirliğine hazırız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184