Hendek'te Asfalt Çalışmalarıyla Ulaşım Altyapısı Güçleniyor

Hendek Belediyesi ekipleri, Yenimahalle'de asfalt çalışmalarına başladı. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, bugün gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi ve bilgiler verdi.

Hendek'te Asfalt Çalışmalarıyla Ulaşım Altyapısı Güçleniyor

Çalışmalar

Hendek Belediyesi, sıcak asfalt çalışmalarıyla ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirerek, mahalle sakinlerinin günlük yaşamlarını daha konforlu bir hale getirme hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda Yenimahalle'de bulunan 2275 ve 2251 sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Bu tür hizmetlerin mahallelerdeki yaşam kalitesini artırması hedefleniyor.

Babaoğlu: Her Mahalleye Eşit Hizmet

Başkan Babaoğlu, yaptığı açıklamada, "Hendek'imizin her mahallesine eşit hizmet götürme gayretindeyiz. Yol kalitesini artırarak, vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak en önemli önceliklerimizden biridir. Yenimahalle'de başlattığımız asfalt çalışmalarıyla, bölge sakinlerimizin taleplerine yanıt veriyoruz" dedi.

Düzgün Ve Güvenli

Çalışmaların planlandığı gibi ilerlediğini belirten Babaoğlu, "Ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Yenimahalle sakinleri, tamamlandığında bu çalışmaların olumlu etkilerini hissedecekler. Yollarımız daha dayanıklı, düzgün ve güvenli hale gelecek" diye ekledi.

Çalışmalar Devam Edecek

Hendek Belediyesi, asfalt çalışmalarının planlı bir şekilde devam edeceğini ve ilçenin diğer bölgelerine yönelik benzer iyileştirme projelerinin de sürdürüleceğini belirtti. Yapılan bu çalışmaların Hendek'in ulaşım altyapısını ve yaşam kalitesini artırma hedefine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yalçın bahadır
Yalçın bahadır - 5 ay Önce

5 yılda bi yol yapıpta hizmet diyorlarsa diyecek bişey yok 3 yıldır rasimpaşada oturuyorum gelip görsünler yolumu çamurdan geçilmiyor ayıp 50 defa belediyeye başvuru yaptık gelmediler bile hizmet yok

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184