Hendek'te Berat Kandili Coşkusu

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının gelişini müjdeleyen Berat Kandili dolayısıyla Hendek Müftülüğü tarafından İlçe genelindeki camilerde Mevlid-i şerif okutuldu. Camilerde düzenlenen program sonrası Hendek Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşlara lokum ve gül suyu ikram edildi.

Hendek'te Berat Kandili Coşkusu

Öğrencilere Hediye Takdim Edildi

Ramazan ayı öncesi Berat Kandili dolayısıyla camileri dolduran vatandaşlar, akşam saatlerinden itibaren Merkez Yeni Camide düzenlenen programa yoğun ilgi gösterdi. Camide, Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit okundu, dua edildi. Kandil Programı sonunda İstiklal Marşı Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma Günü dolayısıyla düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci ve ikinci olan öğrencilere hediye takdim edildi.

Yarışmada 1’nci olan Eren Özekçin’e hediyesini Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu takdim ederken, 2’nci olan Medet Yıldız’a ise hediyesini Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan takdim etti.

Camilerde Mevlid-İ Şerif Okundu

Mübarek gecede Hendek Merkezde bulunan Yeni Cami, Orta Cami, Büyük Cami ve Rasimpaşa Camileri başta olmak üzere Yeşilyurt, Çamlıca, Puna ve Eseler Kuba Camilerinde kandil programları sonrasında belediye ekipleri tarafından vatandaşlara cami çıkışında gül suyu ve lokum ikram edildi.

Vatandaşlar, Berat Kandili dolayısıyla lokum dağıtımından ve programlardan oldukça memnun kaldıklarını belirterek Başkan Babaoğlu'na ve Hendek Müftülüğüne teşekkür ettiler.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184