"Hendek'te Güç Birliğiyle Sivil Katılım Projesi Yürütülüyor"

"Hendek Belediyesi ve Hayat Arama Kurtarma Derneği işbirliğiyle Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu (SUBÜ Hendek MYO) tarafından yürütülen "Sivil Katılım" projesi için önemli bir adım atıldı.

"Hendek'te Güç Birliğiyle Sivil Katılım Projesi Yürütülüyor"

Avrupa Birliği'nin finanse ettiği bu projede, başvuru sürecinin ilk aşamasında ön protokol ve başvuru belgeleri üzerinde anlaşma sağlandı.

Projeye ilişkin imzaların atıldığı belirtilirken, Hendek Belediye Başkanlığı ve Hayat Arama Kurtarma Derneği'nin liderliğinde yürütülen çalışmanın temel amacı, ilçe sakinlerinin afet ve acil durumlar karşısındaki farkındalıklarını arttırmak olarak belirlendi. Özellikle ilçe gençliği ve halkının katılımını hedefleyen proje, Hendek'in acil durum ve afetlere hazır bir topluluk olmasını sağlamayı amaçlıyor.

Hendek Meslek Yüksekokulu'nun da aktif bir şekilde yer alacağı bu önemli projede, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle güç birliği yapılarak, ilçenin toplumsal dayanıklılığını arttırmayı hedefleyen etkili bir strateji izlenecek.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184