Hendek TOHM’da İftar Buluşması

Yönetim, Sporcular ve Basın mensupları Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübünün iftarında bir araya geldi.

Hendek TOHM’da İftar Buluşması

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı, TOHM Koordinatörü Feyzullah Köstereli tarafından Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Yönetimi, Sporcular, Daire Müdürleri ile Sakarya ve Hendekli Basın mensuplarının katıldığı iftar programı düzenlendi.

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübünde düzenlenen iftar programına Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı İrfan Kardeş, Büyükşehir Spor Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Yönetimi ile Kulüp Kurucu ve Onursal Başkanı 25. Dönem Sakarya Milletvekili ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Sakarya Halk 54.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Cumalı, Halk 54 Haber Müdürü Show Tv Sakarya Muhabiri Nurettin Eryılmaz, Sakaryadan Haber Ahmet Köse, Hendek Gerçek Haber Orhan Topçu, Hendek Gündem ve Hendek Tv Gürkan Özer, Sakarya 24 Haber Kadir Kazın, Hendek Son Haber Bülent Yaman, Hendek Güncel Cemil Tekin  katıldı.

Hepinize teşekkürler

Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü (TOHM) binasında düzenlenen iftar davetinin açılış konuşmasını yapan Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, sevgili misafirlerimiz, yönetim kurulu arkadaşlarımız ve kıymetli sporcularımız. Bizleri sonsuz derecede mutlu ettiğinizi bilmenizi istiyorum.

 Hem Ramazan ayının güzelliklerini birlikte paylaşmak hem de sizlerle bir arada olmanın huzur ve mutluluğunu yaşamak istedik.

Teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz Oruçlarımızı, niyetlerimizi kabul ve makbul eylesin, bu duygularla sizleri selamlıyorum ifadelerine yer vererek sözü 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci’ye bıraktı.

Tebrik ve takdir etmek lazım

Öncelikle bu kulübün ayakta durmasında gayret eden siz yönetim kurulu üyelerine ve Feyzullah Başkanımıza çok teşekkür ediyorum diyerek söze başlayan 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Türkiye Şampiyonasında kulübümüz Türkiye İkincisi oldu. 81 İl ve 960 İlçenin bulunduğu bir yerde Hendek İlçesi Türkiye’de ikinci oluyorsa Güreşlerde takdir etmek lazım, tebrik etmek lazım. Sporcularımızı kutluyorum. Şu anda Milli Takım kaplarında devam eden ve kısa süre sonra da inşallah her yıl 1 tane Avrupa Şampiyonu, 1 tane Dünya Şampiyonu. Daha daha yeni 1 tane şampiyonumuz çıktı, her ne kadar İstanbul’da da olsa bizim yetiştirdiğimiz bir sporcu. Biz burada yetiştirerek Türkiye’nin her yerine sporcu gönderiyor ve gönderdiğimiz sporcularımızın başarılarını gördükçe mutlu oluyoruz. Önemli olan insan yetiştirmektir, genç yetiştirmektir.

Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz

Bugün bu kulüpte yine Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları, Yöneticileri ve sayın Ekrem beyin Hendek Güreş İhtisas Kulübüne yapmış olduğu katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

Çok muazzam bir çalışma yapıldı burada ve takım Hendek Güreşçilerinden alarak Büyükşehir Güreş Takımı kuruldu ve kurulan güreş takımı da Türkiye Şampiyonasında birinci oldu. O şampiyonlarımız burada aramızda.

 Çok sıcak bir ortamda iki kulübün de aynı anda devam ettiği bir merkez oluşturuldu burada. Ekrem Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına ve Büyükşehir Belediyemiz katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bende bu kulübün onursal Başkanı olarak 88’de bu kulübü kurduk ve diyorum ki iyi ki bu kulübü kurduk Hendek’imize, Sakarya’mıza ve Türkiye’mize şampiyonlar yetiştirdik elhamdülillah ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Yönetimi, Sporcular ve misafirler hep birlikte oruçlarını açarken, yemek ikramı sonrası misafirler içilen çaylar eşliğinde sohbet etme fırsatı buldular.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2022, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184