HENDEK TÜRK EĞİTİM-SENDEN MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

Hendek Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Kutluay Benli ve yönetimi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

HENDEK TÜRK EĞİTİM-SENDEN MİLLİ EĞİTİME ZİYARET


Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’la görüşmelerde bulunan heyet, ilçemize yeni gelen Şube Müdürü Mehmet Arslan’ada hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yaptıkları ziyaretlerden memnun ayrılan heyet adına İlçe Başkanı Kutluay Benli açıklama yaparak şunları söyledi” İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sabri Doğan’la yaptığımız görüşme gayet olumlu bir havada gerçekleşti. Kendisine ilçemizdeki eğitim faaliyetleriyle ilgili görüşlerimizi aktardık. Özellikle 15 Temmuz sürecinden sonra eğitimin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını, bunu günlük siyasete alet edemeyeceğimizi, devletinin ve milletinin yanında olan, tek vatan tek bayrak tek devlet tek millet diyen her kesimin bu ülke için bir değer olduğunu, önemli olanın öğrencilerimize en iyi hizmeti verebilecek nitelikli öğretmenlerin takdir edilmesi gerektiğini vurgulayan Benli, bizim için asıl olan milletimize hizmet etmektir” dedi.


Ayrıca görüşmede Hendekte eğitimle ilgili projeler hakkında Milli Eğitim Müdürümüz bize bilgiler verdiler.

Özellikle “Yeni mahallede yapılacak olan iki büyük ilkokulun olduğunu, eski adıyla sağlık meslek lisesinin neredeyse bittiğini, özel eğitim okulunun açıldığını, ilçemizde gelecek yıldan itibaren ikili eğitim yapan okul kalmayacağını, ticaret lisesinin yatırım projesine alındığını” söyledi. Ayrıca izin almadığım için söylemeyeceğim fakat ilçemizde yakında eğitim alanında büyük bir projenin yapılacağını, Kaymakamımızın önderliğinde Valimizin buna onay verdiğini belirtti. Bizde bu projelerin çok önemli projeler olduğunu hem bir öğretmen hem de bir veli olarak mutlu olduklarını, şayet bu projeler gerçekleşirse Hendek’in eğitim alanında çağ atlayacağını ve ilçemizin eğitimde kimseye muhtaç olmayacağını belirttik. Tüm bu çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti. Görüşmelerde kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184