Hendek Ülkü Ocakları 12 Eylül’ü Unutmadı

Hendek Ülkü Ocakları, 12 Eylül Zulmü ve Ülkücü Hareket'in Aziz Şehitleri anısına resim sergisi düzenledi.

Hendek Ülkü Ocakları 12 Eylül’ü Unutmadı

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanlığı tarafından "12 Eylül Zulmü ve Ülkücü Hareket'in Aziz Şehitleri" resim sergisi düzenlendi.

Hendek Muammer Sencer Caddesi üzerinde kurulan resim sergisine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz ve Vatandaşlar katıldı.

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Burhan Namlı, değerli Ülküdaşlarımız ve Kıymetli Vatandaşlarımızın katılımı ile "12 Eylül Zulmü ve Ülkücü Hareket'in Aziz Şehitleri" Resim Sergimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey olmak üzere tüm Şehitlerimizin Aziz ruhları şâd Olsun. Ülkücü Milliyetçi Hareket olarak Şehitlerimizin kutlu emanetlerini İlelebet muhafaza edecek, göstermiş oldukları yoldan milim sapma göstermeden, kutlu hedefe varacağız ifadelerine yer verdi.

Merhum Alparslan Türkeş’in ve 12 Eylül zulmüne uğrayan Ülkücü Şehitlerin yer aldığı resim sergisi Vatandaşların ziyareti sonrası sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184