HENDEK VE DÜZCE PROTOKOLÜ BULUŞTU

Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Düzce Gölyaka Kaymakamı Murat Şener ve beraberindeki heyet Güzel dere şelalesinde bir araya geldi.

HENDEK VE DÜZCE PROTOKOLÜ BULUŞTU


İki komşu İlçe Kaymakamı ve beraberindeki heyet tanışma toplantısında bir araya geldi.

Düzce Güzeldere Şelalesinde düzenlenen toplantıya Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Gölyaka Kaymakamı Murat Şener, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, Hendek Garnizon Komutanı Yzb. Umut Âşık, Gölyaka Garnizon Komutanı Samet Tonga, Hendek Cumhuriyet Savcısı Emre Kaya, Gölyaka Orman İşletme Müdürü Mevlüt Aslan, Kaymakamlık Özel Kalem Müdürü Oğuz Keleş, Düzce Müdürü Ahmet Nuri Oğuz, Düzce İl Encümen Üyesi Necmi Kap, Düzce Özel İdare Müdürü Zekariya Kardüz, Hendek Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz ve Yazlık Köyü Muhtarı Musa Yirmibeş ve Hendekli İş Adamı Engin Pelen katıldı.

İki komşu İlçe Kaymakamı ve beraberindeki Protokol heyetinin tanışması için düzenlenen toplantıda Hendek ve Gölyaka arasındaki diyalogların artırılması iki İlçe bağlantı yollarının daha iyi bir duruma getirilmesi gibi konular konuşuldu.

Daha sonra Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut tarafından misafirlere Gölyaka Güzeldere tabiat parkında bulunan Güzeldere Şelalesi gezdirilerek misafirlere Şelale hakkında bilgiler verildi.
Sohbet havasında geçen toplantı sonrasında her iki Kaymakam da bu tür toplantıların faydalı olacağını belirterek ziyaretten ve toplantıdan duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.
Toplantı sonunda 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında dereceye giren Gölyakalı Öğrencilere Hendek Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.


Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184