Hendek Zabıtası 7/24 Görevde

Hendek halkının huzuru ve sağlığı adına 7/24 mesai yaparak tüm talepleri değerlendiren Zabıta ekipleri kafe, market, Pazar yeri ve fırın gibi işletmelerde dört koldan denetimlere devam ediyor.

Hendek Zabıtası 7/24 Görevde

Titizlikle Ve Gayretle

Genel kontrol ve rutin görevlerini titizlikle yapan ekipler; ilçede gıda üretimi ve satışı yapan işyerleri ile kafeler, restoranlar, fırınlar, pastaneleri denetlerken, marketlerde etiket-ürün son kullanma tarihi denetimlerine de ara vermeden ediyor.

Ayrıca Salı pazarı, Yeşilyurt ve Çamlıca’da kurulan pazarları yoğun denetim altına alan ekipler vatandaşların mağdur olmaması adına yoğun çaba gösteriyor. İşletmelerde kanununa uygunluk, hijyen, gramaj ve etiket gibi denetimlerini yaparak işletme sahiplerini uyaran Zabıta ekipleri, vatandaşların özellikle ilettiği şikayetleri de titizlikle değerlendiriyor.

Aralıksız Devam Edecek

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “ Zabıta ekiplerimiz 7/24 ara vermeden mesailerine devam ederken, günün her saatinde gelen tüm şikayetler ivedilikle değerlendirilmektedir.

Her hangi bir şikayet ve talebi olan vatandaşlarımızın 444 54 03 numaralı çağrı merkezimizi arayarak taleplerini bildirmesi sorunun çözümü adına önem arz etmektedir. Ekiplerimiz tüm sorumluluk alanlarında görevlerine aralıksız devam etmektedir” denildi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2022, 13:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendekli
Hendekli - 2 yıl Önce

Garibana yetime esnafa denetim A101 Şok migros bim geçin abi

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184