Hendek’e İkinci Karantina Kafilesi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 347 kişilik grup karantina için Hendek’e getirildi.

Hendek’e İkinci Karantina Kafilesi



Koronavirüs tedbirleri kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’den Ülkeye getirilen 347 kişilik grup Hendek’e getirilerek Hendek Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kız Yurdu ve Hendek Abdurrahman Gürses Erkek Öğrenci Yurduna yerleştirildi.

347 kişi 14 gün karantina

Tedbirler kapsamında Hendek Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kız Yurdu ve Hendek Abdurrahman Gürses Erkek Öğrenci Yurduna yerleştirilen ve aralarında İşadamı, Öğrenci, İşci ve Ailelerin bulunduğu 347 kişilik grup 14 gün boyunca karantina altında tutulacak.

Polis konvoyu ile geldi

Hendek Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kız Yurdu ve Hendek Abdurrahman Gürses Erkek Öğrenci Yurduna yerleştirilen ve 14 günlük karantina altında tutulacak olan 347 kişilik kafile, yapılan sağlık kontrollerinin ardından otobüslere Polislerin geniş güvenlik önlemleri altında Hendek’e getirildi.

Psikolojik destek ve güvenlik

Yurtta kalacak olan Vatandaşlara Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerinin yanı sıra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında görevli Sosyolog ve Psikologların da destek vereceği ayrıca Polis ekiplerinin de çevrede güvenlik önlemleri alacağı öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2020, 23:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184