HENDEK’E TALİH KUŞU

Hendek’te bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Toçoğlu, Hendeklilere müjdeleri sıraladı.

HENDEK’E TALİH KUŞU


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçe ziyaretlerine Hendek ile devam etti. Beraberinde SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ile Hendek Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Toçoğlu, devam eden çalışmalar ile ilgili Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’den bilgiler aldı. AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve muhtarların da yer aldığı ziyarette Hendek’e yeni müjdeler verildi.
Hendek’in Marka Değeri Yükselecek

Hendeklilere yeni bir projenin sözünü veren Başkan Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi eliyle ilçeye yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını söyledi. Toçoğlu, dünkü Taraklı ilçe ziyaretimizin ardından bugün de kurmaylarımızla Hendek’i ziyaret ettik. Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’den ilçede devam eden yatırımlar ile ilgili bilgiler aldık. Altyapı, içmesuyu, asfalt ve diğer başlıklardaki hizmetlerimizin yanında Hendek’in marka değerini arttıracak yeni bir proje için de bugün düğmeye bastık. İlçenin en önemli buluşma noktası olan Atatürk Parkı’nı tamamen yıkıyor, yerine yepyeni bir yaşam alanı inşa ediyoruz. Hendek’e hayırlı olsun diye konuştu.
Yeni Yaşam Alanı Müjdesi

Yeni projenin ayrıntılarına da değinen Başkan Zeki Toçoğlu, Hendek Atatürk Parkı’nda örnek bir dönüşüm çalışmasını hayata geçireceğiz. 20 dönümlük alana yeni bir yaşam alanı inşa edeceğiz. Şuan proje çalışmalarımız başlamış bulunuyor. Ortada bulunan havuzu kaldırmayı öngörmekteyiz. Oturma alanları, yürüyüş yolları, kafeterya ve sosyal alanlar, aydınlatma ve diğer tüm ayrıntıları ile ilçemize yakışır bir çalışmaya imza atacağız. Proje netleşir netleşmez ihaleye çıkmayı ardından yer teslimi ve ilk kazma aşamasına ulaşmayı hedefliyoruz şeklinde konuştu.
Hendek’te Duble Rahatlık

Büyükşehir tarafından yapım çalışmalarının başlatılacağı yeni bölünmüş yol güzergahında da incelemelerde bulunan Toçoğlu, İlçe merkezi ve devlet hastanesi arasına 4 kilometrelik yeni bir bulvar kazandıracağız Yeni arter üzerindeki çalışmalarımız kısa süre içerisinde başlayacak. Kaldırım ve çevre düzenlemelerini gerçekleştirecek, aydınlatma sistemini baştan aşağı yenileyeceğiz. Orta refüjde gerekli peyzaj çalışmalarımız da mevsimsel durumlara göre yapılacak. Hastane ulaşımında kilit rolü olan 4 kilometrelik bölünmüş yolun da ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Grup Yollarına Asfalt

Asfalt sezonu ile birlikte Hendek’te de çalışmaların başlatılacağını aktaran Başkan Zeki Toçoğlu, Asfalt sezonu açılır açılmaz ilçelerimiz grup yollarında kapsamlı çalışmalar gerçekleştireceğiz. Ekiplerimiz planlamalarını yaptılar. Geçen sezonda olduğu gibi önümüzdeki dönemde de Hendek grup yollarında asfalt atağı başlatacağız. İnşallah asfaltla buluşmayan grup yolu kalmayacak. Ayrıca Hendek Ortaköy’de mahalleleri birbirine bağlayan köprüde gerekli yenileme işlemleri hayata geçirilecek. Mevcut köprüyü yıkıp yerine daha sağlıklı bir köprü inşa edeceğiz ifadelerini kullandı.

Toçoğlu’na Hizmet Teşekkürü

Hendek’e verdikleri müjdelerden ötürü Başkan Toçoğlu’na teşekkürlerini ileten Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ise, bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve ekibini Hendek’te ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Başta yeni yaşam merkezi olmak üzere, duble yol, asfalt çalışmaları ve köprü müjdeleri bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. İlçemize vermiş oldukları sözlerden ötürü Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Büyükşehir’in desteği ile Hendek büyümeye ve gelişmeye devam edecek diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2016, 15:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turgay corapci
Turgay corapci - 8 yıl Önce

Hendek merkezine gereksiz masraflar yapilacagina bence koyleri ve mahhalleleri ele almalilar mesela sikayetlerimize kullak vermeliler yillardir dogalgaz gelicek diye kandiriliyoruz secim zamani vaatler havada ucusuyor ama henuz mahallemizde oyle bir icraat goremedik oylar kayiyor koltuk sallaniyor bizim mahhallede;)

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184