Hendek’in En Büyük Tanzim Satış Noktası Çok Yakında Açılıyor

Efecan Tarım Ürünleri Meyve ve Sebze Tanzim Satış Noktası açılış için gün sayıyor.

Hendek’in En Büyük Tanzim Satış Noktası Çok Yakında Açılıyor

Hendek’in en büyük toptan ve perakende meyve ve sebze tanzim satış noktası Efecan Tarım Ürünleri çok yakında müşterileriyle buluşuyor.

Efecan Tarım Ürünleri, 500 metrekare kapalı alanıyla Hendek’in en büyük toptan ve perakende meyve ve sebze tanzim satış noktasını çok yakında Hendek’te açıyor.

En uygun fiyatlarla doğal sebze ve meyve

Efecan Tarım Ürünleri ve Tanzim Satış Noktası Yetkilisi Selçuk Başboğa, İlçenin en büyük tanzim satışı noktasının çok yakında hizmete gireceğini söyleyerek, Hendekli Vatandaşlarımız artık halden ya da çeşitli yollardan ürün tedarik etmek zorunda kalmayacak. Firmamız Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden meyve ve sebze üreticileriyle birebir görüşerek en uygun fiyatlarla ürün tedarik ederek daima kaliteli ürünleri aracı ve komisyoncu olmadan direk tüketicilerimize ulaştırıyoruz.

Kurumsal tedarik

Efecan Tarım Ürünleri ve Tanzim Satış Noktası, sadece Vatandaşlara değil, restoran, lokanta, cafe, catering firmaları ve oteller gibi işletmeler için de günlük taze sebze ve meyveleri temin ederek uygun fiyat garantisiyle satışa sunacak.

3. Şube çok yakında Hendek’te

Efecan Tarım Ürünleri ve Tanzim Satış Noktası 3. Şubesi, Hendek Çevreyolu Osman Gazi Caddesi ışıklı kavşağındaki 500 m2 kapalı alanı ile çok yakında hizmet vermeye başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2021, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184