Hendek’in Penceresinden Hayat

Hendek Ziya Gökalp Ortaokulu’ndan "Hendek’in Penceresinden Hayat" konulu fotoğraf yarışması.

Hendek’in Penceresinden Hayat


Hendek Ziya Gökalp Ortaokulu, Koronavirüs (Covid-19) salgınının yaşandığı karantina günlerinde "Hendek’in Penceresinden Hayat" konulu bir fotoğraf yarışması düzenleyecek.

Fotoğraf yarışması hakkında bilgi veren Okul Müdürü Özgür Baylan, Ülkece zor bir sürecin içerisinden geçmekteyiz. Genç yaşlı kadın erkek demeden herkesi etkileyen Covid-19 salgını zorunlu olmadıkça bizleri dışarı evde kalmaya zorlamaktadır. Peki ya evde, karantinada da fotoğraf çekmeye devam edebilir miyiz? Ziya Gökalp Ortaokulu olarak düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasında bu sorunun cevabını arıyoruz.  Karantina günlerinde evimizin penceresinden gözümüze çarpan her türlü gün doğumu/batımı, manzara, insan ya da sokak hayvanları gibi yaşamın bir parçasını yansıtan her türlü kare yarışmamızın kapsamına uygundur diyerek yarışma hakkında bilgiler verdi.

Son katılım 11 Mayıs

Tüm Öğrenci ve Velilerinin katılımına açık olan yarışmaya son katılım tarihi 11 Mayıs 2020 olarak belirlenirken, kazananı jürinin belirleyeceği yarışmada birinci seçilen eser sahibine 500 TL, ikinci seçilen eser sahibine 300 TL, üçüncü seçilen eser sahibine 150 TL para ödülü verilecektir.

Yarışmanın bir ödül töreni olmayacağı gibi derece kazanılan kişilerin ödülleri sonuçlar açıklandıktan kısa bir süre sonra adreslerine ulaştırılacaktır.

Gerçekleştirilecek olan “Hendek’in Penceresinden Hayat” konulu fotoğraf yarışmasının başvuru ve detaylarına ise (www. egitimekseni.com) sitesinden ulaşılabilmektedir ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2020, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184