Hendek’in Vitrini Olmaktan Gurur Duyuruyoruz

Hanne’s Cafe, Restaurant ve Dinlenme Tesisleri kamuoyu açıklaması.

Hendek’in Vitrini Olmaktan Gurur Duyuruyoruz

1956 yılından bu yana büyük bir Aile şirket olarak yola çıkan Haneler, başarı ivmesini 2019 yılında hizmete açtığı Hannes’s Cafe Restaurant ile taçlandırmıştır.

Hendek’e önemli ölçüde katma değer sağlayan ve hizmet sektörünün önemli bir parçası haline gelen Hanne’s D-100 karayolu, iller arası geniş bağlantısı ve ana arter lokasyonunun sağladığı avantajların yanı sıra, müşterilerine sunduğu ayrıcalıklarla gözde bir tesis olmayı başarmıştır.

Dinleme tesisi

İller arası ulaşım güzergahı, araç yoğunluğu, uygun otoparkı, çocuk oyun alanları, bay bayan WC, emzirme odaları, yöresel ürünler bölümü ve diğer kriterlerin taşındığına dair ilgili tüm kurumlardan alınan uygunluk yazıları sonrasında Belediyemize yapmış olduğumuz başvuruda Cafe ve Restoranın yanı sıra Dinlenme Tesisi olarak ruhsatlandırma süreci tamamlanmıştır.

7/24 hizmet

Hanne’s Cafe, Restoran ve Dinlenme Tesisleri olarak 7/24 Vatandaşlarımıza en iyi şekilde, kurallara ve tedbirlere uygun bir şekilde, hijyen ve kaliteden taviz vermeden, Hendek’imize yakışır bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Hendek’in vitrini olmaktan gurur duyuyoruz.

Saygılarımızla

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2020, 17:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 3 yıl Önce

oranın dinlenme tesisi olmadığını bütün hendek biliyor. adamı olan torpili olan dükkanı acabiliyor. hendekteki diğer 50 lokanta kafede virus bulasıyor ama orda virüs yok öylemi.

Merak Ediliyor
Merak Ediliyor - 3 yıl Önce

Pandemi döneminde dinlenme tesisine çevrilmesi çok manidar olmuş ancak yinede hayırlı olsun. Kimsenin kazancında gözümüz yok ancak umarım yasak zamanlarında oraya gidenlerden kimlik kontrolü ve seyahat izinlerinin olup olmadığı kontrol edilir.

Misafir
Misafir - 3 yıl Önce

Başarıyı taktir etmekte bizim insanımız kadar cimri olan bir millet daha görmedim adamlar hizmet veriyor imkan var yapıyor hayırlı olsun diyip susmak yerine saçma sapan yorumlar yapılmış kimseyi zorlamiyorlar gelip oturun diye boş yorum yapmaktan vazgeçin ahali

Mustafa
Mustafa - 3 yıl Önce

Belediyenin kiracisi olunca ayricalik oluyor haliyle

Osman
Osman @Mustafa - 3 yıl Önce

Park ı da işgal ettiler çit ile çevirdiler tabii onların turgut dedi
Ki meclis te sorulunca ya bana söz verdi 2 park daha yapacak ama 2 park yapılmadı

Asya
Asya - 3 yıl Önce

Umarım öyledir. Herhangi bir tanidigim genci gördüğüm an şikayet ederim.

anonim
anonim @Asya - 3 yıl Önce

niye? bizimle alıp veremediğiniz ne?

Osman
Osman - 3 yıl Önce

Ama ne hikmet ise meclis son toplantısını yapmıştı bu yıl için bu değişiklik mecliste görüşülmeden jet hızı ile oldu ayrıca ivmeyi onlar başka bir yerde yaptı yoksa biz hala tek in kapısına atılan şeyi de biliyoruz kesilen elektrik için faturadan dolayı yani kasmaya gerek yok herkes biliyor ayrıca o cocuk parkı ihalede yoktu sözde turgut a söz vermiş 2 tane park yapacağım diye hala yapmadı ama hadi yapsa ya park ı

Ogii
Ogii - 3 yıl Önce

gerçekten hendeke değer katan bir işletme ancak Wc dediğin ? Koskoca cafede 2-3 tane wc kabini var millet wc kapısında sıra bekliyor

Burak
Burak - 3 yıl Önce

Ankaradan İstanbula giderken uğlanılacak en en güzide dinlenme tesisi diye bilirim. ailemle beraberdim ve çok güzel ağırlandık. Güler yüzleri hijyen ve samimiyetleri için buradan hannes dinlenme tesisine teşekkür ederim.


SIRADAKİ HABER

banner83

banner184