HENDEKLİ BAŞAR AVRUPA ŞAMPİYONU

İsveç'in başkenti Stockholm'de devam eden, Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Milli Sporcu, Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcusu, Abdulsamet Başar, Avrupa Şampiyonu oldu.

HENDEKLİ BAŞAR AVRUPA ŞAMPİYONU


İsveç'in Başkenti Stockholm'da gerçekleştirilen Şampiyonada Grekoromen stil 58 kiloda mindere çıkan Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Abdulsamet Başar, Final maçında Ukraynalı Dmytro Miroshnyk'yi 6-4 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu.

Abdulsamet Başar madalyasını müsabakayı takip eden Türkiye'nin Stockholm Büyükelçisi Kaya Türkmen'in elinden aldı.


Azmin zaferi

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü ve Milli Takım Antrenörü Zafer Başar, alınan başarının kolektif çalışmanın ve inancın zaferi olduğunu belirterek, başta onursal Başkanımız Ali İnci, bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü, Kulüp başkanımız Feyzullah Köstereli ve bütün mesaisini harcayan değerli antrenör arkadaşlarıma ve emekleri olan herkese teşekkür ederim dedi.


Başarı bireysel değildir

Sporcuların daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirten Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, hiçbir başarı bireysel değil değildir, tüm başarılar kolektif çalışmanın ürünüdür. Burada, Antrenörümüz, Sporcularımız ve Sporcularımızın Ailelerinin uyumlu ve inançlı çalışmalarının sonucunu görüyoruz. Sporcumuz Abdülsamet Başar ve Antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Sporcularımıza güvenimiz tam, daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2016, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184