Hendekli Gazetecilerden Ortak Açıklama

Hendekli Basın mensuplarının hedef alındığı iddialar ile ilgili ortak açıklama.

Hendekli Gazetecilerden Ortak Açıklama


Son günlerde kim ya da kimler olduğu belli olmayan kişi ya da kişilerce Hendekli Basın mensuplarının hedef alınarak çeşitli iddialarda bulunan “Siyaset Kanalı” isimli sosyal medya hesabında yayınlanan iddialar ile ilgili Hendekli Basın mensuplarının ortak açıklamasıdır.

Kamuoyunun dikkatine!

FETÖ Eğitimli karanlık çete üyelerine ilk ve son sözümüz!

Uzun zamandır yazmayalım diyoruz ancak sosyal medya cambazları durmayınca ortak bir açıklama yapmaya karar verdik.

Organize bir şebeke tarafından oluşturulduğu düşünülen algı çetesi, alçak FETÖ’nün taktiğiyle Hendek’te devreye girdi.

Aslında kim veya kimler olduğu tahmin edilen bu çete, akşam toplantılarında konuştukları gündemi oluşturdukları Facebook hesabı üzerinden yayma çabasını gösteriyor.

Gelin bu FETÖ’yü taklit ettiği görülen bu çetenin amacının ne olduğuna hep birlikte bakalım.

Aslında bu sürecin Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun Cumhur ittifakına dahil olmasının hemen ardından başladığı çok net anlaşılmaya başlandı.

Herkesin dile getirdiği “Babaoğlu bir sonraki seçimde de Cumhur İttifakının adayı olur” görüşü bazı kesimleri çok ama çok rahatsız etmiş. Başkan Babaoğlu’nun bir sonraki seçime kadar yıpratılması halinde aslında işlerin kolaylaşacağını şimdiden hesaplayan çetenin klavye delikanlılığının böyle başladığı çok net görülüyor.

Alınan duyumlara göre Belediye içinden bazı personellerinde aralarında bulunduğu iddia edilen bir kesimin Hendek Belediyesini hedef alan haberler yayınlatılması amacıyla bazı gazetecilerle görüşme yaptığı bilgimiz dahilindedir.

Operasyon ve yalan amacı taşıdığı belli olan bu tür girişimlerden bir sonuç alamayan çetenin Sakarya genelinde yayın yapan gazete ve internet sitelerinde yayınlanan her habere Babaoğlu ile ilgili yazılar (yorumlar) yazdığı ortaya çıktı.

Buradan da istediğini elde edemeyen çete son olarak sosyal medyada neidüğü belirsiz bir sayfa açarak başladığı paylaşımlarla operasyon çekme çabasını sürdürdü.

İtibar edilmemesi gereken kim olduğu belirsiz bu sosyal medya hesabından yapılan her paylaşımın buram buram ÖZEL ÇETE kurgusu kokuları geliyor.

Yalanın yalan olduğunu ispat etmeye gerek olmadığı gibi, iddia sahipleri her zaman iddiasını ispat etmekle mükelleftir. İddiasını ispatlamayan alçaktır. Sosyal medyada farklı isimler ile yapılan paylaşımlara itibar etmiyoruz.

Bu çete üyeleri şunu çok iyi bilmelidir ki Siyaset adam gibi sahada yapılır. Hendek halkının arasına girin, Vatandaşlar oy isteyin. Seçimlere 4 yıl var, 4 yılda büyük mesafe kat edersiniz. Partinize kendinizi gösterin. Anketler yapıldığında halk sizi severse emin olun aday yapılırsınız.

Siyaset yapıp Belediyeden kaybettiğiniz rantları geri kazanmak için FETÖ’nün öğrettiklerine teessür etmeyiniz.

Sizleri çok iyi anlıyoruz. Kolay değil yıllarca bu Belediyeden beslendiniz. Şimdi musluk kesilince canınız yanıyor.

Çete kurup FETÖ’nün size gösterdiği bu yol, sizi karanlığınızda boğacak, iftiralarınız ve kurgularınızla sokağa çıkacak yüzünüz dahi kalmayacak.

Gazetecileri bu hesaplarınıza alet edemeyeceksiniz. Sizin çakallık ve oyunlarınıza, kirli tezgahınıza biz düşmeyeceğiz.

Ahlaksızca ve alçakça yöntemler yerine adam gibi göstereceğiniz mücadele inanın daha büyük takdir toplayacaktır.

Dedikodu ve fitne çarkında zihinleri bulandırmak için gösterdiğiniz çabaları keşke Partimize seçimi nasıl kazandırırız, nerede yanlış yaptık, eksik yaptık gibi konular üzerine kursaydınız.

Ancak sizin derdiniz Parti değil kişi veya kişiler kazanırsa o eski günlere dönerek tekrar beslenme isteğiniz.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un en çok çektiği konuların başında da bu geliyor.

Sayısız davalar açtığını kendisine iftiralar atıldığını görüyoruz. Yavuz bir gün kendi Partilisinden isimlerinde aynı yola başvurduğu görürse Parti içi gerekli işlemleri de yapar mı çok merak ediyoruz.

Ali İhsan Yavuz bu yazıyı okuyacak, tarihi not ediyoruz.

Bir gün bu yöntemleri ortaya çıkan çetenin üyelerinden biri eğer Partiliniz çıkarsa gereğini yapacağınızı çok iyi biliyoruz…

Bu sözümüz kime mi?

Bu sözümüz, kim olduğu belli olmayan FETÖ eğitimli, çete üyelerine!

Hadi şimdi ne yazıyorsanız yazın…

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2020, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184