HENDEKLİ MUHTARLAR İSTİŞARE TOPLANTISI İLE BİR ARAYA GELDİ

Hendek Muhtarlarının Uludere park tesislerinde gerçekleşen istişare mahiyetindeki toplantıda önümüzdeki kurban bayramının huzur içinde geçirilmesi için silah atılmaması hususu gündemi teşkil etti..

HENDEKLİ MUHTARLAR İSTİŞARE TOPLANTISI İLE BİR ARAYA GELDİ


Hendek Uludere Park Tesislerinde gerçekleşen muhtarların bir araya geldiği toplantıya Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, 25. Dönem milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Şenay Sakal, Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Demirel, şoförler odası başkanı Cemil Varlıca, Ziraat odası Başkanı Hayri Duran’ın da katıldığı toplantıya Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ev sahipliği yaptı.

Yemek ikramından sonra yapılan açık hava toplantısında yapılan değerlendirme toplantısında birer konuşma yapan Emin Kula, Başkan irfan Püsküllü, Ak Parti İlçe Başkanı, Ali Kemal Sofu, ve Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, önümüzdeki Kurban Bayramın da silah atılmaması hususunda görüş Gündemi teşkil etti.

Genel olarak yapılan değerlendirmelerde havaya atılan her kurşunun potansiyel bir tehlike olduğu ve yere düşüşünde insan hayatını ölümcül bir şekilde tehdit ettiği ve  bunun geçmişte yaşanan yakın zamanlardaki örnekleri de dile getirildi. Önümüzdeki bayramda muhtarlarımızın da bu konuya dikkat çekilmesi bunun için gerekli ikazları vatandaşlara yapmaları istendi.

Toplantı resim çekimleri ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2017, 21:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184