HENDEK'Lİ MUHTARLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

Hendek Muhtarlar Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı programda Hendekli muhtarlar kahvaltıda buluştu.

HENDEK'Lİ MUHTARLAR KAHVALTIDA BULUŞTU


Hendek Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen ve Kupa Yemek tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltı programına Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli ve Yönetimi, Hendek Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Serdar Bayraktar ve çok sayıda Mahalle Muhtarı katıldı.

Hendek’in en büyük sivil toplum kuruluşuyuz

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli konuşmasında, biz 80 bin nüfusu temsil eden Hendek’in en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Muhtarlar olarak zaman zaman mutlaka bir araya gelerek dertleşeceğiz. Bugün kahvaltıda bir araya geldik.

Hendekli Muhtarların birlik beraberlik içerisinde olduğunu, beraber hareket edebileceğimizi, bundan sonraki sıkıntılarımızı Derneğimizde yapacağımız toplantılarla, bütün Muhtar arkadaşlarımızın sıkıntılarını Dernekte bir araya toplayarak vereceğimiz yere Dilekçe halinde vererek daha sıkı, daha yapıcı şekilde hep beraber yapmak için mücadele vereceğiz. Bundan sonra Muhtar arkadaşlarımızın sıkıntılarını beraberce halledeceğiz diye konuştu.

İskefiyeli’nin ardından Hendek Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Serdar Bayraktar tarafından Muhtarlara, Cenaze defin işlemleri ve Kanser taramaları hakkında bilgiler verildi.





Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184