HENDEK’Lİ ÜLKÜCÜLER KAFES FİLMİNDE BULUŞTU

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Atlantis Sinema salonunda bu hafta vizyona giren “Kafes” filminde buluştu.

HENDEK’Lİ ÜLKÜCÜLER KAFES FİLMİNDE BULUŞTU


Atlantis sinema salonunda gösterime giren Kafes filmine MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Meclis Üyesi Vural Tutkun, Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Süleyman Kalk, Yönetimi ve Ülkücüler katıldı.

12 Eylül Darbesini Ülkücülerin gözünden beyaz perdeye taşıyan sinema filmi Kafes tamamen gerçek hikayelerden oluşurken 80li yılları büyük bir kesimin yaşadığı ve hala geçmeyen acıları anlatıyor.

Duygu dolu anların yaşandığı Kafes filmi  sonrasıHendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Süleyman Kalk "çok duygu yüklü bir filmdi. Ülkücü hareket o yılları gördü ve yaşadı gerçekten burada anlatıldığı gibi daha fazla acı veren olaylarla karşı karşıya kaldı. Bu filmi yapanların emeğine sağlık gerçekten çok güzel bir film olmuş ve o yılları bizlere çok güzel bir şekilde yansıtmışlar" dedi.

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’da“Kafes filmi 80 darbesini anlatan bir film. Aslında bu hikayenin etrafında ülkücü gençlerin yaşamış olduğu büyük zorluklar işleniyordiyerek filmin tüm ülkücüler tarafından izlenmesi gerektiğini belirtti.


Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184