Hendek’liler Abdussamet’e Destek İçin Toplandı

Hendek Genç Karadenizliler Derneği tarafından Lösemi tedavisi gören Abdussamet Yelken’e moral ve destek gecesinde Hendek’liler bir araya geldi.

Hendek’liler Abdussamet’e Destek İçin Toplandı


Kapalı spor salonunda düzenlenen moral ve destek gecesinde sunuculuğu gönül dostu yaparken birçok Yerel sanatçı  ve halk oyunları ekibi sahne aldı.

Geceye Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Faruk Özkür, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, AK Parti Kadın Kolları, CHP Kadın Kolları, BBP Kadın Kolları, Meclis üyeleri, Hendek El Ele Engelliler Derneği Başkanı Esin Aygen, Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Der, Dostlar Platformu Başkanı emekli din görevlisi Hüseyin Düzeltici ve Platform üyesi Fatih Sunman, Çukur Grubu ve çok sayıda duyarlı vatandaş katıldı.

Ankara’da olan ve programa katılamayan MHP Grup Başkan Vekili M. Levent Bülbül, Abdussamet Yelken ve ailesini arayarak destek verdi. Bülbül geceye çok sayıda bilet alarak destek verdi.

Genç Karadenizliler Derneğinin düzenlediği gecede Hendek Ülkü Ocakları İlçe teşkilatı görev alırken çok sayıda bilet satıldı.

Gecenin sunuculuğunu Gönül Dostu Remzi Armağan yaparken, programda Yerel sanatçılar ve Kartvel Derneği Halk Oyunları ekibi birbirinden güzel eserleri canlandırdılar.

Moral gecesinin ardından Abdussamet Yelken ve ailesi böyle güzel gecede kendilerini yalnız bırakmayan, emek veren ve destek veren Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na, siyasilere, sanatçılara ve vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Abdussamet Yelken’e moral ve destek amacıyla düzenlenen gecede vatandaşlar gönüllerince eğlenerek hoşça vakit geçirdiler.








Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2019, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184