Hendekspor'un Başarısı Sonunda Dikkat Çekti

Hendekspor'un Finale çıkmasıyla Siyasiler tarafından desek mesajları gelmeye başladı.

Hendekspor'un Başarısı Sonunda Dikkat Çekti

Hendekspor'un Bağcılarspor'u 2-1 mağlup ederek 3. Lig Play-Off Finaline yükselmesi sonrası Siyasilerden destek mesajları gelmeye başladı.

Bölgesel Amatör Lig gruplarından itibaren karşılaşmalarda aldığı sonuçlar ile 3. Lig yolunda Play-Off finallerine yükselen Hendekspor'un başarısı yazılan köşe yazıları ve taraftarların tepkileri sonrası dikkat çekmeye başladı.

Siyasilerden destek mesajları 

MHP Grup Başkanvekili Muhammet Levent Bülbül, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Faruk Özgür destek mesajlerı yayınlayarak finale çıkan Hendekspor’a başarı dileklerinde bulunurken, Ak Parti, CHP, Gelecek Partisi, Deva Partisi, Saadet Partisi, Sivil Toplum Kuruluşları, Kurum ve Kuruluşlar ile Şehrin ileri gelenlerinden Hendekspor ile ilgili herhangi paylaşım yapılmaması dikkat kaçmadı.

Yürekten kutluyorum

MHP Grup Başkanvekili Muhammet Levent Bülbül’ün, Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge Yarı Final maçında Bağcılarspor'u 2-1 mağlup ederek, adını finale yazdıran Hendekspor'u futbolcusundan teknik heyetine, yönetiminden taraftarına yürekten kutluyor, Çilimlispor ile yapacağı TFF 3.Lige yükselme final maçında başarılar diliyorum ifadelerine yer verdi.

Gururumuz Hendekspor

MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge Yarı Final maçında Bağcılarspor'u 2-1 mağlup ederek, adını finale yazdıran gururumuz Hendekspor'umuzu teknik heyetinden, futbolcusuna, yönetiminden taraftarına yürekten kutluyor, Çilimlispor ile Pazar günü Yalova stadında oynayacağı TFF 3.Lige yükselme final maçında başarılar diliyorum ifadelerine yer verdi.

İnancımız tam

İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, İlçemizin gurur kaynağı Hendekspor’un gösterdiği üstün başarıdan ötürü öncelikle Hendekspor Kulübü Başkanımız Adil Karabulut ve Yönetimine büyük gayretler sarf ederek bu başarıyı getiren Hendekspor Futbolcularına en derin sevgi ve saygılarımızla teşekkür ederiz. Pazar günü oynanacak final maçında Hendekspor yönetim ve futbolcularına olan inancımız tamdır. Allah’ın izniyle 3.lig yolundaki bu son maçta Hendek sporumuza başarılar dileriz ifadelerine yer verdi.

Son 90 dakika

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Faruk Özgür, Tebrikler Hendekspor'um 3. Lig İçin Şampiyonluk Yolunda Son 90 Dakika… Pazar günü Yalova stadında Çilimlispor ile oynayacağı final maçında Hendekspor’umuza yürekten başarılar diliyoruz. Ve bütün Hendekteki siyasilerin ve eski başkanların ve yöneticilerin geçmişteki ihtilafları bir kenara bırakıp Hendekspor Etrafında kenetlenmeye davet ediyorum ifadelerine yer verdi.

Yayınlanan köşe yazıları ve taraftar tepkilerinin ardından Şehrin ileri gelenlerinden Hendeksor'un başarısı ile ilgili herhangi bir paylaşım yapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2021, 08:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Engin akın
Engin akın - 3 yıl Önce

Bu açıklamaşardan sonra herkez türübünde yerini alacak demektir ve dah hırslı bir hendek spor olacaktır gücü son 90 dakika futbolculara hissettirmek lazım

Oğuzhan
Oğuzhan - 3 yıl Önce

İşte problem de bu anca mı akıllarına geldi ?

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184