Hendekspor’lu Yönetici Hayatını Kaybetti

Hendek’te tır ile otomobilin çarpıştığı kaza sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Hendek otoyol bağlantı yolu üzerinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Hendek otoyol bağlantı yolu üzerinde seyir halinde olan 42 DF… plakalı N.K. idaresindeki tır, aynı istikamette seyir halinde bulunan ve fabrikalar kısmına dönmek isteyen 54 ABT… plakalı Numan Cengiz idaresindeki otomobil ile çarpıştı.

1 kişi hayatını kaybetti

Kaza sonrası yapılan ihbarlar ile olay yerine İtfaiye, Polis ve 112 Acil servis ekipleri sevk edilirken, yapılan kontrollerde otomobil sürücüsü Numan Cengiz çarpışmanın şiddeti ile hayatını kaybettiği belirlenirken, aynı araçta bulunan eşi H. Cengiz kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Hendekspor yasta

Otomobil içerisinde sıkışan sürücü Numan Cengiz Cumhuriyet Savcısı incelemesinin ardından itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, eşi H. Cengiz ise Hendek Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaza sonucu hayatını kaybeden sürücü Hendekspor Sportif Direktörü Numan Cengiz'in ölüm haberini alan Hendekspor Yönetimi olay yerine ve Hendek Devlet Hastanesine akın etti.

Kaza nedeniyle trafik akışının tek şeritten sağlandığı otoyol bağlantı güzergahı kazalı araçların ekilmesi sonucu normal akışına devam etti.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2022, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184