Hendek’te 3. Kadın Dayanışması Etkinliği Düzenlendi

Aile ekonomilerine katkı sağlamak isteyen Hendekli hanımlar Hendek Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen Muammer Sencer Caddesi (Belediye önü) Kadın Dayanışması etkinliğinde bir araya geldi.

Hendek’te 3. Kadın Dayanışması Etkinliği Düzenlendi

Stantları tek tek dolaşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Emeklerine sevgilerini katarak çalışan ve üreten tüm kadınlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Önünde

Aile ekonomilerine katkı sağlamak isteyen Hendekli ev hanımları, Melek Nişancı Huzurevi Kadın sakinleri ve Hendek Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumundaki kadınlar tarafından el emeği göz nuru ile ürettikleri el işi ürünler Hendek Belediyesi'nin destekleriyle Muammer Sencer Caddesi (Belediye önü) Kadın Dayanışması etkinliğinde satışa sunuldu. Alanı ziyaret edip stantları tek tek dolaşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na eşi Esra Babaoğlu, MHP Hendek KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz ile Belediye Meclis Üyesi Nigar Görüm eşlik etti.

El Emeği Göz Nuru Ürünler Satıldı

Muammer Sencer Caddesinde tezgah açan Melek Nişancı Huzurevi Kadın sakinleri ve Hendek Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumundaki kadınlar tarafından üretilen takı, el sanatları ürünleri, çantalar, giysiler ve çeşitli tekstil ürünlerinin yanı sıra Hendekli ev hanımları tarafından üretilen sabun, doğal kremler, doğal yumurta, ev yapımı tarhana, ekşi mayalı ekmek, reçel, zeytinyağı, pasta ve börek gibi sayısız ürünler gün boyu satışa sunuldu.

Başkan Babaoğlu: Gelenek Devam Ediyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle geleneğin bu yılda devam ettiğini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, " El emeği göz nuru dökerek üreten, üreterek aile ekonomisine güç veren Hendekli kadınlar bu yılda çok güzel işlere imza atmaya devam ediyor. Kıymetli Eşim Esra Babaoğlu, MHP Hendek KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz ve Belediye Meclis Üyemiz Nigar Görüm Hanımefendilerle birlikte Belediyemiz önünde bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Kadın Dayanışması Etkinliğine katılarak bizlerde kadınlarımıza desteğimizi gösterdik. Etkinlikte alışveriş yaparak desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emeklerine sevgilerini katarak çalışan ve üreten tüm kadınlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda çok güzel bir etkinlik oldu” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184