HENDEK’TE 4 DAKİKALIK MECLİS TOPLANTISI

Hendek Belediye Meclis toplantısı Hendek Gençlik Merkezinde gerçekleşti.Toplantı 4 dakika gibi kısa bir süre sürmesinin ardından sona erdi.

HENDEK’TE 4 DAKİKALIK MECLİS TOPLANTISI


Toplam 4 dakika süren ve iki gündem maddesinin oylamaya sunulduğu Belediye Meclis toplantısında Çiftçi mallarını koruma murakebe heyetine 5 asil 5 yedek üyenin seçilmesi ve Büyükşehir Belediyesinden 3 adet hibe kamyon talep edilmesinin karara bağlanması oylandı.

Oylama sonucu iki madde oy birliği ile kabul edildi.

MHP Belediye Meclis Üyeleri ek gündem maddelerini meclis başkanına sundu. MHP Grubu Meclise Çamlıca-Hendek Bağlantı yolu üzerinde ki  yol ve köprülerin çok dar olması nedeniyle Çakallık mahallesinde düşünülen güzergah değişikliğinin gereken yerlerin kamulaştırılması , imar ve plan bütçe komisyonuna havale edilmesi önergesi AK Parti grubu tarafından reddedildi.MHP Grubu meclise sunduğu diğer bir madde olan İlçede iki tane mahallenin Orta Mahalle olarak geçmesinden dolayı birinin Yeşilyurt diğerinin ise Puna Orta mahalle olarak değiştirilmesi ile ilgili sundukları önerge de AK Parti grubu tarafından reddedildi.

Belediye Meclis toplantısında iki maddenin oylandığı ve toplam 4 dakika sürmesinin ardından toplantı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 17:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan candan
hakan candan - 10 yıl Önce

gerçekten ayıp etmişler sıkıntılı konular gerçi köpek sorununu halledemeyen bir belediye nasıl olurda kamulaştırma işini halledebilir yönetim itiraz etmekle haklı nasıl olsa bir şey beceremiyorlar .

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184