Hendek’te 45 Yıl Sonra Buluştular

Marmara bölgesinde yaşayan Yavuz Selim Öğretmen Okulu 1960- 1977 yılları arası mezunları Hendek Bayraktepe sosyal tesislerinde buluştu.

Hendek’te 45 Yıl Sonra Buluştular

Hendekli emekli öğretmen Kadir Altay’ın organize ettiği programa Yavuz Selim Öğretmen Okulu mezunu Emekli Öğretmenler Bayraktepe sosyal tesislerinde verilen yemekte buluşturdu.

Bayraktepe’de yenilen yemeğin ardından misafirler anılarını anlatarak eski günleri yad ettiler. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği programda Öğretmenler zaman zaman duygu dolu anlar yaşarken, zaman zamanda gülerek zaman geçirdiler.

Organizasyonu yapan Emekli Öğretmen Kadir Altay yıllar sonra Öğretmen arkadaşlarımız ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Okul günlerinde yaşadığımız anılarımızı yad etme fırsatını yakaladık hem de ailelerimizin kaynaşmasına vesile olduk. Bu tür organizasyonları belli aralıklarla sürdürmeyi planlıyoruz. Hendek’te ağırladığımız misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Hendek’te düzenlenen organizasyon sonunda okul arkadaşları tekrar buluşma temennilerini iletmelerinin ardından ilçeden ayrıldılar.

1960-1977 yılı mezunların derslerine giren Nevin Hun, Gülşen Macuncu ve Recep Macuncu güzel bir organizasyon olduğunu belirterek Hendek’in çok güzel bir yer olduğunu söylediler ve Öğrencileri ile birlikte olmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184