Hendek’te Anneler Gününe Özel Anlamlı Etkinlik

Hendek Belediyesi 8 Mayıs Anneler günü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Hendek Belediyesi tarafından aile ekonomilerine katkı sağlamak isteyen ev kadınları için, Anneler Gününe özel “3. Kadın Dayanışması” etkinliği düzenliyor.

Hendek’te Anneler Gününe Özel Anlamlı Etkinlik

7 - 8 Mayıs tarihleri arasında Cumartesi ve Pazar günü Ramazan Çarşısının bulunduğu alan olan Muammer Sencer Caddesinde (Belediye önü)’nde iki gün boyunca yapılacak olan etkinliğe tüm Hendek halkı davet edildi.

Hendek Belediyesi Önünde

Hendek Belediyesi 8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle 7 – 8 Mayıs tarihleri arasında Anneler gününe özel iki gün sürecek olan kadın dayanışması etkinliğinin düzenleneceği duyuruldu. 8 Martta düzenlenen Kadın dayanışma etkinliklerinin halk tarafından büyük beğeni toplaması sonrası Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından alınan karar doğrultusunda Anneler gününe özel 7 - 8 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri iki gün süre ile yapılması kararlaştırıldı.

Etkinlik kapsamında ev hanımları, el emeği gözü nuru ürünlerin yanı sıra farklı ürünlerin de satışını yaparak ev ekonomisine katkı sağlayabilecek. Kadınlar kendi imkanları ile belirlenen düzen ve kurallar içerisinde tezgah açarak iki gün boyunca el emeği göz nuru ürünlerinin satışını yapabilecekler.

Hendek Belediyesinden Etkinliğe Davet

Hendek Belediyesinden 8 Mayıs Anneler Gününe özel olarak düzenlenen Kadın Dayanışması etkinliğiyle ilgili yapılan açıklamada, “Ev hanımları kıymetli annelerimiz ve anne adaylarımızın aile ekonomisine katkı sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla özel olarak bu yıl 3’ncü Kadın Dayanışması etkinliği düzenlenecektir.

Anneler Gününe özel düzenlenecek olan Kadın Dayanışması etkinliğine alışveriş yaparak destek vermek isteyen tüm vatandaşlarımızı 7 - 8 Mayıs Cumartesi ve Pazar günü Ramazan Çarşımızın bulunduğu alan olan Muammer Sencer Caddesi (Belediye önü)’ndeki etkinliğimize bekliyoruz” denildi.

Stant açmak isteyen vatandaşların Hendek Belediyesi Beyaz Masayı (444 54 03) numaralı telefonu arayarak bilgi alabileceği açıklandı.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184