Hendek’te Aşure Ziyafeti

Hendek Belediyesi tarafından ilçenin 5 farklı noktasında binlerce vatandaşımıza aşure ikram edildi.

Hendek’te Aşure Ziyafeti

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ile birlikte aşure ikramında bulunan Başkan Turgut Babaoğlu, “Aşure kardeşliktir, paylaşmaktır. Hayırlara vesile olsun” dedi.

5 Farklı Noktada

Hendek Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği aşure ikram etkinliğine bu yılda devam etti. Bu kapsamda Cuma namazı sonrasında Hendek Belediyesi ana hizmet binası önünde, Orta Cami’de, Yeni Cami’de ve Rasimpaşa Camiinin yanı sıra Yeşilvadi (Karaçökek) Camiinde binlerce vatandaşa aşure ikram edildi. Saha çalışmaları nedeniyle Yeşilvadi’de bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Karaçökek Camiinde vatandaşlara aşure ikram etti.

Aşure Keyfi

Hijyenik şartlarda özenle hazırlanan aşureler binlerce vatandaşa ikram edilirken, Başkan Babaoğlu ve İlçe Başkanı Namlı, vatandaşlarla birlikte aşure bereketine ortak oldu. Diğer yandan ilçenin 4 ayrı farklı noktasında yapılan dağıtımlarda MHP Hendek İlçe Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Zübeyde Gürbüz ile Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz’da diğer noktalarda vatandaşlara ikramlarda bulundu.

Kardeşliğimiz Daim Olsun

Aşurenin paylaşmanın ve kardeşliğin simgesi olduğunu ifade eden Başkan Turgut Babaoğlu, “ Muharrem ayı vesilesiyle aşure ikramlarımızı geleneksel olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Rabbim kardeşliğimizi daim etsin. Aşure kardeşliktir, paylaşmaktır, berekettir.

İlçemizin 5 ayrı noktasında Cuma namazı sonrası, binlerce vatandaşımıza mutfağımızda özenle ve hijyenik ortamda hazırlanan aşuremizden ikram ettik. Bolluk, bereket ve hayırlara vesile olsun. Aşure ikram davetimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Afiyet olsun” ifadelerine yer verdi. Başkan Babaoğlu, ayrıca Salı günü Kapalı Pazar yerinde, Cuma günü ise Kurtköy’de aşure ikramlarının devam edeceğini bildirdi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2022, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184