Hendek’te Bayram Hazırlıkları Tamam

Hendek Belediyesi, mübarek ramazan ayının bitmesiyle beraber idrak edilecek olan ramazan bayramını vatandaşların rahat bir biçimde geçirebilmesi için ilçe genelinde başlattığı bayram temizlik çalışmaları ve zabıta denetimleri sürüyor.

Hendek’te Bayram Hazırlıkları Tamam

Tüm ekipler sahada aktif bir şekilde yerini alırken, bu kapsamda tüm müdürlükler teyakkuza geçerek Hendek’in Ramazan Bayramını sorunsuz geçirmesi adına yoğun çaba sarf ediyor.

Ot Biçme, Yıkama Ve Temizlik

Hendek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bayram hazırlıkları kapsamında mahallelerde yaya olarak başlattığı genel temizlik çalışması ile mahallelerde büyüyen otları keserek yol kenarlarındaki çöpleri süpürüyor.

Ekipler tarafından ilçe genelinde sürdürülen temizlik çalışmaları kapsamında mahallelerde, çocuk parklarında, cadde ve sokaklarda, tüm alanlarda ot biçme, dal budama ve temizlik çalışmaları gerçekleştirilerek cadde ve sokaklar bayrama hazır hale getiriliyor.

Zabıta Denetimde

Bayram hazırlıkları kapsamında Hendek Belediyesi Zabıta Ekipleri ise vatandaşların huzuru ve güvenliğini sağlamak adına bayram öncesi zincir marketler, bakkallar ve fırınlar başta olmak üzere ilçe genelinde hizmet veren esnaf denetimlerini arttırdı.

Bayram süresi boyunca denetimlerine devam edecek olan Hendek Belediyesi Zabıtası Ekipleri, vatandaşın alışverişlerini rahat ve güvenli bir ortamda yapabilmeleri için önceki bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da işportacıların bulvar ve caddeleri işgal etmelerine izin verilmeyecek. Ekipler ayrıca çevre ve gürültü kirliliği gibi konularla ilgili şikayetleri değerlendirerek gerekli cezai işlem uygulayacak.

Çözüm Merkezi 7/24 Görevde

Ramazan Bayramı süresince Hendek Belediyesi Beyaz Masa ekibi ise Belediye hizmetlerinin aksamaması için bayram süresince nöbetçi ekibi ile görev başında olacak. Vatandaşlar belediye hizmetleri ile ilgili istek ve şikayetlerini 7/24 esasına dayalı hizmet veren Beyaz Masa Çözüm Merkezi‘ni ‘444 54 03’ numaralı telefon ile arayıp bildirebilecekler.

Başkan Babaoğlu: Huzurlu Bayramlar

Hendek Belediyesi ekiplerinin İlçe genelinde başlattığı Bayram seferberliği kapsamında hazırlıkların hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Başkan Babaoğlu, “Hendekli hemşehrilerimizin ve ilçemize bayram için ziyarete gelen misafirlerimizin bayramı en iyi şekilde karşılaması ve geçirmesi için ekiplerimiz sahada mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Ekiplerimiz tüm cadde ve sokaklarımızı bayrama hazır hale getiriyorlar. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği adına Zabıta ekiplerimizde gerekli denetimlerini gerçekleştiriyor. Şimdiden tüm hemşerilerimizin ve Türk - İslam Aleminin Ramazan Bayramı kutluyorum. Kazasız belasız hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184