HENDEK’TE BONZAİ ALARMI!

Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, laboratuar ortamında üretilen bonzaide, birçok zehirli madde bulunduğunu söyledi.

HENDEK’TE BONZAİ ALARMI!


Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, laboratuar ortamında üretilen bonzaide, birçok zehirli madde bulunduğunu söyledi.

Turanlar Mahallesi

Turanlar Mahallesi'nde yaşayan Roman vatandaşları ziyaret eden Baş burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin birinci gündem maddesi olan bonzai kullanımının, ilçede de görülmeye başladığını vurguladı.

Geç olmadan

Baş, ilçede şu ana kadar ölüm vakasıyla karşılaşmadıklarını belirterek, "Bu nedenle çok geç olmadan yol alalım, uyuşturucu belasından güzel gençlerimizi, neslimizi koruyalım. Güzel günlere hep beraber, el ele ulaşalım istiyoruz. Sizlerin de desteğiyle, mahalleyi bu illetten kurtarmaya kararlıyız" ifadesini kullandı.

Fare zehiri

"Bonzai denilen kimyasal uyuşturucu maddesi laboratuar şartlarında üretiliyor" diyen Baş şöyle konuştu; "İçinde fare zehrinden, tarımsal ilaçlara kadar birçok zehirli maddeyi barındırıyor. Beyni ve kalbi tahrip ediyor. Bir kez kullanımı bağımlılık yapar. Kişi 1 yıl içerisinde akıl sağlığını kaybeder, 2. yılda ise, ölümler başlar. Gelin bizimle birlik olun, destek verin. Turanlar Mahallesi'ni yine o eski parlak günlerine döndürelim ve uyuşturucu illetinden hep beraber uzaklaşalım."


Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 15:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
m k
m k - 10 yıl Önce

Polis Kahveleri basacagina gitsinlerde bu madde bağımlılarıni toplayın ne ana ne baba tanıyorlar boş işler peşinde koymayın köprü altlarında içiyorum hırsızlık yapiyorlar

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184